Τρίτο στεφάνι για την Ντέμι Μουρ!

26.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Ντέμι Μουρ και ο Αστον Κάτσερ παντρεύτηκαν και αυτή τη φορά ο γάμος είναι γεγονός και ουχί ένα ακόμη φούμαρο. Σαν το παραμύθι με τον λύκο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Ντέμι Μουρ και ο Αστον Κάτσερ παντρεύτηκαν και αυτή τη φορά ο γάμος είναι γεγονός και ουχί ένα ακόμη φούμαρο. Σαν το παραμύθι με τον λύκο είχε καταντήσει η υπόθεση γάμος για το ζευγάρι και για να καταλάβεις όταν μαθεύτηκε η είδηση πως παντρεύτηκαν το Σάββατο, οι περισσότεροι αδιαφόρησαν. Τέλος πάντων, η Ντέμι έγινε κυρία Κάτσερ σε μία τελετή Καμπάλα, στην έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς.

Εκεί βρέθηκαν 100 καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Μπρους Γουίλς με τις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει από το γάμο με την Ντεμί. Η απόφαση για να παντρευτούν ήταν ξαφνική και για του λόγου το αληθές, οι προετοιμασίες του γάμου τελείωσαν μία μέρα πριν το μυστήριο. Το, δε, ξαφνικό του πράγματος δεν έχει να κάνει με εγκυμοσύνες (πριν λίγους μήνες είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως η Μουρ περιμένει το πρώτο τους παιδί), αλλά με το γεγονός πως η 42χρονη ηθοποιός αποφάσισε επιτέλους να ενδώσει στον 27χρονο σύντροφό της και να τον αποκαταστήσει. Η Ντέμι ήταν δύσκολη, ουχί λόγω των 15 χρόνων που την χωρίζουν από τον Άστον, αλλά λόγω των άλλων δύο στεφανιών που έχει βάλει. Για τον Κάτσερ, πάντως, αυτός είναι ο πρώτος γάμος.