Ο Ρίτσι δεν ξέρει πως λένε την Μαντόνα!!!

26.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,- Για θύμισε μου το όνομα σου πρώτα, πρώτα να μη μιλάω με μια άγνωστή στην πόρτα». - «Λουίς Βερόνικα Τσικόνε».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


- «Για θύμισε μου το όνομα σου πρώτα, πρώτα να μη μιλάω με μια άγνωστή στην πόρτα». - «Λουίς Βερόνικα Τσικόνε». - «Δεν άκουσα, πως είπατε, συγνώμη κυρία μου ποια είστε». - «Η γυναίκα σου βρε ζώων. Η Μαντόνα». Τα παραπάνω θα μπορούσε να είναι ένας καθημερινός διάλογος του ζευγαριού Μαντόνα - Γκάι Ρίτσι που γίνεται κάθε φορά που η «Βασίλισσα της Ποπ» χτυπάει το κουδούνι για να της ανοίξει ο σύζυγός της. Βλέπεις, ο Γκάι ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που δεν θυμούνται το πραγματικό ή ολόκληρο το όνομα της γυναίκας τους. Εδώ, ο Γκάι δεν θυμάται ολόκληρο το όνομα της Μαντόνα, που η αλήθεια είναι σιδηρόδρομος.

Ωστόσο, η δυστυχία για τον Ρίτσι είναι πως η αποκάλυψη του «ένοχου» μυστικού του έγινε δημοσίως και συγκεκριμένα σε εκπομπή υψηλής τηλεθέασης στην γαλλική τηλεόραση. Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε με την Μαντόνα τις προηγούμενες μέρες στο Παρίσι για την προώθηση της νέας του ταινίας και πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Everybody's Talking About It. Εκεί, ο Γκάι πήγε να talk για την ταινία του, όμως τελικά κατέληξε να talk για τον γάμο του, όπου αποδείχθηκε πως έχει κάποια κενά. Μη φανταστείς, τίποτε το σοβαρό.

Τα κενά του είναι απλά, καθημερινά πράγματα, όπως ότι δεν θυμάται ολόκληρο το όνομα της γυναίκας του. «Και πως είπαμε ότι λένε την Μαντόνα» τον ρώτησε το γατί η παρουσιάστρια για να πάρει την εξής απάντηση: «Ερ, ερ, χμ, χμ, γκούχου, γκούχου». Στο σημείο αυτό ο Ρίτσι ζήτησε τη βοήθεια του κοινού κι ευτυχώς που βρέθηκε ένας άνθρωπος να ξέρει την απάντηση, βγάζοντας τον από τη δύσκολη θέση. Η Μαντόνα, πάντως, δεν θύμωσε - δημοσίως τουλάχιστον -  από το περιστατικό. Αντίθετα - δημοσίως πάντα - έδειξε να διασκεδάζει με το όλο σκηνικό. Και ξαναπάμε το άσμα.....Για θύμισέ μου το όνομα σου πρώτα, πρώτα....


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]