"Καιρός να πάμε παρακάτω"!

23.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οκτώ μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ κι ενώ οι φήμες για επικείμενο γάμο αυτού με την Αντζελίνα Τζολί φουντώνουν, η Τζένιφερ Άνιστον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οκτώ μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ κι ενώ οι φήμες για επικείμενο γάμο αυτού με την Αντζελίνα Τζολί φουντώνουν, η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε πως.... άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο καιρός να πάμε παρακάτω! Το δήλωσε μάλιστα η ίδια δημόσια και δη στην εκπομπή της Όπρα, που ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είναι σα να πηγαίνεις στο δικαστήριο και να ορκίζεσαι να πεις την αλήθεια και μόνο αυτή. Εκτός και αν είσαι...εκ πεποιθήσεως ψευδομάρτυρας! Στον καναπέ της Όπρα λοιπόν, εκεί που άλλοι χοροπήδησαν κάποτε σαν τα κατσίκια (λέγε με Τομ Κρουζ), η Τζένιφερ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη νέα της ζωή.

Απ’ όλα όσα είπε, κρατάμε το κομμάτι πως είναι έτοιμη να γνωρίσει έναν άνδρα και να κάνει σχέση. Και τι σχέση. Όχι της πλάκας, αλλά με σκοπό ακόμη και τον γάμο και γιατί όχι...ένα παιδί. Ναι, η Άνιστον για ακόμη μία φορά επανέλαβε πως θέλει παιδιά και πως δεν ήταν αυτός ο λόγος που χώρισε με τον Πιτ. Το τελευταίο το έχουμε καταλάβει, οπότε δεν χρειάζεται σε κάθε συνέντευξή της να μας λέει πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει παιδί. Στην τελική, αν θέλει να διώξει από πάνω της τη ρετσινιά αυτή, ας κρεμάσει μπροστά της ταμπέλα που να γράφει «Θέλω να γίνω μάνα».

Να σου πω. Όταν άκουσα πως η Τζένιφερ θα πάει στης Όπρα, είπα: «ωραία, τώρα θα μάθουμε τα πάντα. Θα την κάνει η Όπρα να...λαλήσει»! το ίδιο φέρεται να είπε και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία λέγεται πως παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία την εκπομπή. Οι φίλοι της Τζένιφερ, μάλιστα λένε πως η Τζολί φοβήθηκε μη μιλήσει γι αυτήν και τον Μπραντ και από τα λεγόμενά της δημιουργείτο αρνητική εικόνα για την ίδια. Ειδικά, ο τίτλος της «αντροχωρίστρας» δεν είναι και τόσο σικ στους κύκλους του Χόλιγουντ. Έτσι, λένε κάποιοι, η Αντζελίνα δε δίστασε να διαμηνύσει στην Άνιστον να το «βουλώσει», διότι θα την βρει μπροστά της. Τς, τς. Η Τζένιφερ εννοείται πως δεν μάσησε, αλλά ούτως ή άλλως δεν ήθελε να ασχοληθεί μαζί τους. Βλέπεις, τον τελευταίο καιρό οι φήμες την θέλουν ερωτευμένη, ουχί με τον Βινς Βον αλλά με άλλον νεαρό συμπρωταγωνιστή της, που μεταξύ μας μοιάζει πολύ στον Μπραντ, αλλά στο πιο μεγαλόσωμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]