Τα αγόρια ξενυχτάνε!

11.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τα αγόρια το γλεντάνε μόνα ή δυο δυο. Έτσι κάνω κι εγώ. Έτσι κάνω κι εγώ». Δυο μήνες έχουν περάσει από τον χωρισμό του Αλέξανδρου Παρθένη με την Σοφία Αλιμπέρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τα αγόρια το γλεντάνε μόνα ή δυο δυο. Έτσι κάνω κι εγώ. Έτσι κάνω κι εγώ». Δυο μήνες έχουν περάσει από τον χωρισμό του Αλέξανδρου Παρθένη με την Σοφία Αλιμπέρτη και το μοντέλο/ηθοποιός έχει πάρει σβάρνα τα μπουζούκια. Βγαίνεις εσύ έξω και το έχεις σίγουρο ότι κάπου θα πετύχεις τον Αλέξανδρο, να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα και να απολαμβάνει το πρόγραμμα. Όπως, δηλαδή, κάνουν όλοι οι χωρισμένοι του κόσμου.

Παίρνουν την παρέα τους και βγαίνουν κάθε βράδυ έξω για να ξεχαστούν. Κλασική αντίδραση, την οποία ακολουθεί και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής εδώ και λίγο καιρό έχει μπει και αυτός στο κλαμπ των χωρισμένων και είπε να μην το αφήσει να περάσει έτσι. Με την ανδροπαρέα του βγαίνουν τα βράδια και κοιτάνε να περάσουν καλά.

Τελευταία έξοδος του Γεωργάτου ήταν στο «Έναστρον», όπου άδει ο Notis Σφακιανάκης και μαζί με την παρέα του έδειχνε να απολαμβάνει το πρόγραμμα. Α, εκείνο το βράδυ στο διπλανό πρώτο τραπέζι ήταν και ο Παρθένης. Είπαμε, όπου και αν πας, έναν Παρθένη τον συναντάς!