"Η τιμή... τιμή έχει"!

31.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η «στιγμή της αλήθειας» είναι ένα reality που μας δείχνει πόσο μπορεί να εξευτελιστεί ένας άνθρωπος για να κερδίσει 10, 20 άντε 50 χιλιάδες ευρώ. Αντί να μπλέκει με δάνεια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η «στιγμή της αλήθειας» είναι ένα reality που μας δείχνει πόσο μπορεί να εξευτελιστεί ένας άνθρωπος για να κερδίσει 10, 20 άντε 50 χιλιάδες ευρώ. Αντί να μπλέκει με δάνεια κι επιτόκια (που όλο ανεβαίνουν. Είναι και η οικονομική κρίση) σου λέει: «Ας πάω στη γυναίκα του Άδωνη Γεωργιάδη να ξεμπροστιαστώ και να κερδίσω αυτά που μου λείπουν». Το γεγονός ότι χάνουν την αξιοπρέπεια τους και οι πάντες μαθαίνουν τα μεγάλα και μικρά μυστικά τους, μάλλον λίγη σημασία έχει.

Εδώ, παίζει επίσης το σενάριο ο παίκτης που παίρνει μέρος, να χάσει και τη σχέση του, αλλά αυτό κανέναν δεν ενδιαφέρει. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας τύπος ? «το καλό παιδί» αποκάλυψε στην κοπέλα του και στο Πανελλήνιο ότι έχει παράλληλη σχέση, δεν είναι ερωτευμένος με τη σύντροφο του, τη βρίσκει βαρετή και άλλα τέτοια χαριτωμένα που έφεραν το τέλος της σχέσης τους. Αυτή την Πέμπτη μία νεαρή κοπέλα κάθισε απέναντι στο «μηχάνημα» κι έχοντας μαζί τον φίλο της και την σουρτούκο αδελφή του (κλασικό παράδειγμα? κουνιάδας) έκανε τις «μικρές» της αποκαλύψεις ότι έχει κάνει one night stand με δέκα άνδρες, έχει κάνει σεξ με γυναίκα, παραποιεί τις συνομιλίες της στο ίντερνετ με άλλους άνδρες για να μην τις δει ο καλός της και άλλα τέτοια.

Είσαι τώρα εσύ στη θέση του συντρόφου της, ξέρεις ότι σε παρακολουθούν οι πάντες (και κυρίως οι φίλοι σου), έχεις και την αδελφή σου δίπλα να σε τσιγκλάει: «στα έλεγα εγώ», τότε τι κάνεις; Πιάνεις την χατζάρα και? όποιον πάρει ο Χάρος; Μάλλον χαϊδεύεις το μούσι σου, όπως έκανε εκείνος καλή ώρα. Ευτυχώς, όμως, που η κοπέλα του απάντησε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, οπότε όλες οι παραπάνω αποκαλύψεις σβήστηκαν μεμιάς. «Η σχέση μας δεν θα αλλάξει» σχολίασε μετά και μάλλον θα είναι ενθουσιασμένος που στη δική του περίπτωση δεν ίσχυσε το? «και κερατάς και δαρμένος»!