Έχει "καπαρώσει" την πρωτιά η Ναταλία!

14.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακάθεκτη συνεχίζει η Ναταλία Γερμανού τις πρωτιές στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και δε λέει να «κατέβει» από την πρώτη θέση με τίποτε. Και αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακάθεκτη συνεχίζει η Ναταλία Γερμανού τις πρωτιές στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και δε λέει να «κατέβει» από την πρώτη θέση με τίποτε. Και αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά» τερμάτισε πρώτη, όπου το Σάββατο είχε ακόμη και πέντε μονάδες διαφορά από το «Καλομελέτα κι έρχεται» της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Την Κυριακή τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα για την «παλιά» Σοφία, η οποία μείωσε τη διαφορά σε δύο μονάδες. Στον Alpha ανοίγουν σαμπάνιες για τα νούμερα της Ναταλίας, η οποία εξελίσσεται στη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν. Βέβαια, δίπλα της έχει την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία χωρίς το... άγχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει ανοιχτεί, έχει άλλον αέρα και παίρνει πρωτοβουλίες.

Όσο για την Αλιμπέρτη προσπαθεί να ανακάμψει - κάπως έτσι είχε γίνει και πέρυσι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - αλλά μέχρι στιγμής δεν της βγαίνει. Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 υπάρχει, αλλά επειδή πρώτα έχουν τον καημό του «Πρωινού Καφέ» μάλλον δεν θα αγχωθούν τόσο πολύ εδώ. Εξάλλου, η Σοφία είναι παλιά καραβάνα και πιστεύουν σε αυτήν. Πάντως, η ομάδα του «Καλομελέτα» δεν έχει δέσει τόσο πολύ, η ατμόσφαιρα είναι κάπως, ενώ ακόμη και ο Γιώργος Λιανός, γνωστός για το χιούμορ του (γι αυτό άλλωστε τον πήραν) αδυνατεί να φανεί.