Ερωτευμένη, αλλά δεν παντρεύεται η Μάρω!

08.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Μάρω Λύτρα και λίγο ακόμη και θα ξεχνούσαμε την ύπαρξη της. Βρε εδώ Μάρω, εκεί Μάρω, πουθενά η Μάρω. Είναι δεν είναι στην Ελλάδα, η αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Μάρω Λύτρα και λίγο ακόμη και θα ξεχνούσαμε την ύπαρξη της. Βρε εδώ Μάρω, εκεί Μάρω, πουθενά η Μάρω. Είναι δεν είναι στην Ελλάδα, η αοιδός δεν εμφανίζεται πουθενά. Όχι μην ανησυχείς, δεν έχει πάθει κατάθλιψη και κλείστηκε στο σπίτι της.

Η Μάρω εξακολουθεί να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιάννη Αμανατίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν την κρίση που πέρασε η σχέση τους το καλοκαίρι και είναι καλύτερα από ποτέ. Απλά, αυτή την περίοδο βρίσκεται μεταξύ στούντιο, που ηχογραφεί το νέο της cd και Φρανκφούρτης, όπου επισκέπτεται τον αγαπημένο της. Μάλιστα, η Μάρω πηγαίνει στην Γερμανία συχνά και κάθε φορά κάθεται από μία εβδομάδα.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ήρθε και ο Αμανατίδης, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική. Και ο ερχομός του ποδοσφαιριστή ήταν μία καλή ευκαιρία για την Λύτρα να βγει από το σπίτι της και να πάει μέχρι το αεροδρόμιο να τον παραλάβει. Ο φακός ήταν εκεί και κατέγραψε το ζευγάρι σε τρυφερά ενσταντανέ. Σνιφ, σνιφ. Πάντως, οι δυο τους δεν σκοπεύουν να παντρευτούν (τουλάχιστον όχι ακόμη), αφού κι έτσι περνούν καλά, ενώ τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αμανατίδη να της έχει κάνει πρόταση γάμου, είναι μάλλον φήμες και μόνο τέτοιες.