Κίνδυνος καραμπόλας το στήθος της Τζούλιας!

17.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία γεύση - και τι γεύση - μας έδωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ως τραγουδίστρια τον φετινό χειμώνα στο «Καραμέλα» και στο πλευρό του Πάνου Καλλίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία γεύση - και τι γεύση - μας έδωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ως τραγουδίστρια τον φετινό χειμώνα στο «Καραμέλα» και στο πλευρό του Πάνου Καλλίδη. «Φάτε μάτια ψάρια» και «οδηγοί προσοχή στο στουκάρισμα» είναι η φωτογράφηση της Τζούλιας για την αφίσα του σχήματος. Και να φανταστείς ότι έχουν αναρτηθεί αφίσες παντού στους δρόμους της Αθήνας.

Να βλέπεις, τώρα εσύ ο έρμος ο οδηγός την Αλεξανδράτου με ύφος αθώο αλλά όλο υποσχέσεις και τα «μεμέ» της σχεδόν έξω και να πηγαίνεις φουνταριστός στην πρώτη πινακίδα. Ακατάλληλη κι επικίνδυνη για τους δρόμους η Τζουλια, κατάλληλη όμως για... ενδιαφέρουσες νύχτες τον χειμώνα. Γιατί, αγαπημένε μου, το καλό πρόγραμμα της πίστας, από τη αφίσα φαίνεται.

Άσε, που η ίδια η Τζούλια έχει αποκαλύψει ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει δεν θα είναι τόσο... τραγουδιστικό (αυτό μας έλειπε), αλλά περισσότερο... οπτικό! «Φάτε μάτια ψάρια» ένα πράγμα θα είναι το show και δεν αποκλείεται να τη δούμε να κάνει ακόμη και... στριπτίζ επί πίστας. Ακριβώς, δεν μας εξήγησε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η Τζούλια δεν θα φοράει περιττά ρούχα. Ή είναι «βασίλισσα της νύχτας» ή δεν είναι!