"Όχι, άλλο κάρβουνο" Ελεονώρα!

17.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όχι, άλλο κάρβουνο. Όχι, άλλο κάρβουνοοοο». Ακόμη μία φορά να δω την Ελεονώρα Μελέτη να κλαίει και να μιλάει για τον «Πρωινό καφέ», τον ΑΝΤ1 και το πόσο άσχημα της φέρθηκαν και θα κάνω... χαρακίρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όχι, άλλο κάρβουνο. Όχι, άλλο κάρβουνοοοο». Ακόμη μία φορά να δω την Ελεονώρα Μελέτη να κλαίει και να μιλάει για τον «Πρωινό καφέ», τον ΑΝΤ1 και το πόσο άσχημα της φέρθηκαν και θα κάνω... χαρακίρι. Την Τρίτη, η Μελέτη ήταν καλεσμένη της Άννας Δρούζα, όπου υποσχόταν ότι θα μιλήσει τελευταία φορά για το γνωστό θέμα. Εγώ, πήγα στο γήπεδο (να δω Πανάθα) και ήμουν τα μάλα ευτυχισμένη, που θα γλίτωνα τη νιοστή εξομολόγηση της Ελεονώρας.

Φευ, όμως. Θέλει η πικραμένη Μελέτη να κρυφτεί και η λύπη δεν την αφήνει κι έτσι το επόμενο πρωί είχε εκτενή αποσπάσματα από τη χθεσινή εκπομπή. Για εμάς που τη χάσαμε και για όσους την είδαν και μάλλον συγκινήθηκαν από το δάκρυ κορόμηλο που έριξε. Τι είναι αυτό πάλι; Να ανοίγεις την τηλεόραση και να βλέπεις πρωινιάτικα την Μελέτη και τη μάνα αυτής να κλαίνε και να οδύρονται για τα «δεινά» που έπαθε η παρουσιάστρια. Άντε μετά να πάει καλά η μέρα σου.

Και να ήταν μόνο αυτές που έκλαιγαν; Έλεγε η Ελεονώρα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ως παρουσιάστρια του «Καφέ» και είχες την Δρούζα βαθύτατα συγκινημένη - δηλαδή έτοιμη να τα μπήξει και αυτή - να λέει ότι καταλάβαινε ότι η Μελέτη δεν ήταν καλά. Άμα, έχεις πείρα και κόβει το μάτι σου. Στην εκπομπή μίλησαν και οι φίλες της Ελεονώρας, οι οποίες επιβεβαίωσαν τον «Γολγοθά» της κολλητής. Τον δικό μας «Γολγοθά» και την πίκρα που περνάμε τον τελευταίο καιρό με την Μελέτη, δεν τον σκέφτεται κανείς; Εντάξει, το εμπεδώσαμε. Στην κοπέλα έκαναν πόλεμο και της φέρθηκαν άδικα. Γιατί, τόση επανάληψη;