"Να Λόλα... ο Ψωμιάδης"!

18.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά καλύτερα είναι τα μοντέλα, οι τραγουδιστές, οι παρουσιαστές και της κάθε καρυδιάς καρύδι που γίνονται ηθοποιοί; Ε, καλύτεροι είναι»; Κάπως έτσι θα το σκέφτηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά καλύτερα είναι τα μοντέλα, οι τραγουδιστές, οι παρουσιαστές και της κάθε καρυδιάς καρύδι που γίνονται ηθοποιοί; Ε, καλύτεροι είναι»; Κάπως έτσι θα το σκέφτηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος αποδέχτηκε πρόταση να συμμετέχει ως guest σε τηλεοπτικό σήριαλ! Γκντουπ. Και πρόσεξε, θα εμφανισθεί στο... «Λόλα».

«Να Λόλα ένα μήλο, να Λόλα... ο Ψωμιάδης», ο οποίος είναι τα μάλα ενθουσιασμένος με την εμφάνισή του σε τρία επεισόδια του σήριαλ. Σβάρνα τις εκπομπές έχει πάρει και μας ενημερώνει σχετικά, να τον βλέπουν η Στέλλα Γιαμπουρά και οι λοιπές και να σκάνε από τη ζήλια. Τι ακριβώς θα κάνει ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και ποιος θα είναι ο ρόλος του, να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν έχω καταλάβει. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχει τρελή επιτυχία. Και ο ίδιος πιστεύει στις δυνάμεις του κι έτσι μετά το τραγούδι είναι έτοιμος να κατακτήσει και αυτό τον χώρο.

Και δυο κουβεντούλες για το σήριαλ «Λόλα» που σαν ιδέα δεν είναι και τόσο... πρωτότυπη. Άνδρας καρδιοκατακτητής που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, κοιμάται το ένα βράδυ ως Δον Ζουάν Λάλος και το επόμενο ξυπνάει ως... Λόλα! «Πρωτότυπη» όμως είναι η συμμετοχή του «Πανίκα» σε ένα σήριαλ με τέτοιο κονσεπτ. Θα παίξει σε σήριαλ με ένα Λάλο που έγινε... Λόλα; Πολύ «προχώ» η απόφαση του. Πιο «προχώ» και από αυτή να τη δει για λίγο ηθοποιός. Ωχ. Νιώθω ότι...Λολα-θήκαμε!