Προς τι η επίδειξη φιλιών του Σταθοκωστόπουλου στη μέση του δρόμου;

03.06.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τέτοιο πάθος που αντίκρυσα στις παπαράτσι φωτογραφίες του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με τη νέα του αγαπημένη, τύφλα να έχει ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή.

Τα παθιάρικα φιλιά έπεσαν στη μέση του δρόμου,με τον επιχειρηματία και επί τρία χρόνια αγαπημένο της Κατερίνας Καινούργιου να αρπάζει κανονικά τη νέα του σύντροφο Λευκοθέα Καβρουλάκη από το λαιμό για να την εφιλήσει με λύσσα σου λέω.

Τώρα αν εσένα αυτό το παπαρατσικό δεν σου κάνει καράστημένο και επιτηδευμένο, μάλλον χρειάζεσαι γυαλικό μυωπίας.

Τέτοιο πάθος δε, τρία χρόνια με το Κατερινιώ, ο Βασίλης δεν μας το είχε δείξει, και δεν μπορώ να φανταστώ πως στις 10 μέρες που γνωρίζει την πέρσοναλ τρέινερ του ενέπνευσε τέτοιο πανικό...

Μήπως θέλει να πληγώσει την ήδη πληγωμένη Καινούργιου; Μήπως τον πείραξε που η παρουσιάστρια που έσβησε το ονοματάκι του από τον καρπό της; Μήπως; Μήπως;

Όπως και να έχει, στις εννιά του πρώην, δεν βγαίνεις να φωτογραφίζεσαι με τέτοιο στυλάκι, κρίμα κι άδικο και για σένα και για εκείνη που σε «χτύπησε» στον καρπό της.

To μόνο θετικό που βλέπω στις εν λόγω παθιάρικες πόζες είναι το κοινό ύψος, γιατί τρία χρόνια το Κατερινιώ είχε χορτάσει φλατ παπούτσι!

Το γιατί η Καινούργιου του έπεφτε μπόλικη του επιχειρηματία στο έχω ξαναπεί ΕΔΩ

Η Κατίνα

Πηγή φωτογραφιών: ΝDP photo agency