Parole: Έγινε ο Κοργιαλάς πανελίστας στην Πάνια (& η Κάρτσωνα, «γλάστρα»)

15.10.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είναι κάποιοι άνθρωποι που σε ξαφνιάζουν με τις επαγγελματικές τους επιλογές και σίγουρα δεν αναφέρομαι στην Αννίτα Πάνια.

Γιατί την Πάνια- αυτή ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε- με την μετακίνησή της στο Έψιλον δεν έγινε και καμιά συγκλονιστική αλλαγή πορείας.

Έλα μου που δεν νιώθω το ίδιο για το υπόλοιπο πάνε του Parole!

Θυμάμαι πριν 15 χρόνια να τσακωνόμαστε μέσα σε ένα μικρό αυτοκίνητο για το αν ο Κοργιαλάς είναι κουλ κι αν φοράει μολύβι στα μάτια. Τότε που ο Κοργιαλάς έγραφε το θρυλικό «Το Σ' αγαπώ» και γινόταν ζευγάρι με την Ευρυδίκη. Τον αντικομφορμιστή Κοργιαλά που έπαιζε ξύλο με το Star γιατί δεν του αρέσαν οι κάμερες και οι δηλώσεις.

Ε, αυτόν τον Κοργιαλά ξέχνα τον! Τον πήρε το κύμα. Η παρουσία του Κοργιαλά στο πάνελ της Πάνια να κάνει κι αυτός κουβέντα για τη σημασία που έχει το μέγεθος του ανδρικού μορίου (θεματική της εκπομπής), το να παίζει κιθάρα στο Αναστατώνομαι της Στανίση για να τραγουδάει η Βόσσου, έτερη πανελίστρια, μόνο θλίψη μας έφερε!

Άλλωστε, η αλλόκοτη πορεία του Κοργιαλά φάνηκε από τις αρχές καλοκαιριού με το χωρισμό από την Ευρυδίκη και τα δημόσια σαλιαρίσματα στο Facebook με τη νέα αγαπημένη Φωτεινή Ψυχίδου.

Το δεύτερο θύμα του Parole ήταν η Νίκη Κάρτσωνα. Ας μην θυμηθούμε την πορεία ως βασική παρουσιάστρια εκπομπών σε μεγάλα κανάλια ή τη στροφή στη μόδα με τη δική της συλλογή ρούχων. Για ένα περίεργο λόγο η Νίκη Κάρτσωνα αποφάσισε να γίνει πανελίστρια στο βραδινό σόου της Πάνια.

Το πόσο άβολα νιώθει η Κάρτσωνα για τη συμμετοχή της στο Parole, φαίνεται από την μηδενική αναφορά της σε αυτήν στα social media, λες και δεν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Φοβάμαι πως η ήδη αδύνατη Νίκη, θα μείνει πετσί και κόκκαλο!

Φυσικά, η θέση της Σοφίας Βόσσου στο πάνελ ταιριάζει γάντι, έχοντας χρόνια μαθητεύσει στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου, ενώ ο Σπύρος Σαμοΐλης συμπληρώνει το καρέ του τρόμου....

Φωτεινή εξαίρεση, το τραγούδι της εκπομπής, το ομώνυμο Parole που επανεκτέλεσε η πρώην κυρία Καρβέλα, Άννα Βίσση για να δείξει τη στήριξή της στη Νυν Πάνια!

΄'Αντε και βοήθειά μας!

Η Κατίνα