Sunslim Body Programme

10.04.2006
Η Lancaster δημιούργησε για σας μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος...

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι για να αποκτήσετε το τέλειο σώμα χρειάζεται να κάνετε μόλις...τρία βήματα; Η Lancaster δημιούργησε για σας μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος που αποτελείται από πέντε προϊόντα.

Βήμα 1ο

Προετοιμάστε το σώμα σας για την παραλία, με το Celluli-Burner Tan-Stimulator και εξαφανίστε κάθε ίχνος κυτταρίτιδας. Το σώμα σας θα απαλλαχθεί από την ανεπιθύμητη όψη του «φλοιού πορτοκαλιού», θα δείχνει ανανεωμένο και σφριγηλό.

Βημα 2ο

Χαρείτε τον ήλιο στην παραλία με υπέροχο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα. Διατηρήστε τη φόρμα σας ενώ παράλληλα προστατευτείτε από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου με τα Celluli-Burner Tan Booster με δείκτη προστασίας SPF8 και SPF15.

Βήμα 3ο

Με το Celluli-Drainer Tan Prolonger επαναφέρετε την χαμένη υγρασία στο σώμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο. Τα αντιοξειδωτικά του συστατικά πολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση.

Το πέμπτο προϊόν της σειράς το Tan Perfecter Smoothing Scrub είναι ένα υπέροχο scrub σώματος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τα άλλα προϊόντα της σειράς. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, ανοίγει τους πόρους ώστε τα προϊόντα να δρουν καλύτερα.

Γίνετε η «βασίλισσα της παραλίας» με 3 βήματα μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ