BABYLINE απο την BUILTNY

29.03.2006
Η σειρά με τις πρωτοποριακές τσάντες και τα εκπληκτικά χρώματα με...
Η εταιρία BUILTNY χρησιμοποιεί το νεοπρένιο (το υλικό της στολής των δυτών) για να φτιάχνει πρωτοποριακές τσάντες με θερμομονωτικές ιδιότητες για μεταφορά κρασιών, μπύρας αλλά και φαγητού στις εκδρομές, το σχολείο και το γραφείο.

Η σειρά με τα εκπληκτικά χρώματα και το βραβευμένο design (πωλείται από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Ν.Υόρκης, ΜοΜΑ) έκανε μόδα τις εκπληκτικές ιδιότητες αυτού του απίθανου υλικού και χάρισε άφθονα βραβεία στους νεαρούς σχεδιαστές της εταιρίας.

Το Σεπτέμβρη του 2005, οι σχεδιαστές (νέοι μπαμπάδες και οι ίδιοι) λανσάρουν τη νέα σειρά της εταιρίας BABYLINE με στόχο να μπει το στυλ και η πρακτικότητα και στα βρεφικά αξεσουάρ.
Η σειρά περιλαμβάνει θήκες για μπιμπερό (μονή και διπλή) που κρατούν το γάλα ζεστό ή το χυμό δροσερό κατά τη διάρκεια της βόλτας, ποδίτσες φαγητού για βρέφη και μικρά παιδιά που απορροφούν τα υγρά ενώ κρατούν τα ρούχα στεγνά και καθαρά και τσάντα περιπάτου για μια βόλτα στο πάρκο χωρίς περιττά βάρη!
Το υλικό είναι απαλό, απορροφητικό και ελαφρύ, τα αντικείμενα πρακτικά (κουμπώνουν στο καρότσι ή στο καρεκλάκι του μωρού για να μην χάνονται και βρωμίζουν) και τα χρώματά τους απίθανα: έντονο ροζ με πορτοκαλί εσωτερικό και έντονο γαλάζιο με πράσινο εσωτερικό! Όλα πλένονται στο πλυντήριο.

Κυκλοφορήστε τα εσείς με το μωρό σας ή χαρίστε τα σε φίλους νέους γονείς που θα ενθουσιαστούν!

ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ LABELIT
T.Θ. 66534 | GR 15610 | www.labelit.gr  | τηλ: 210 6537218 | fax: 210 6528141 | e-mail: [email protected] |

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ