Καλοκαιρινή γιορτή χρωμάτων

20.04.2005
Το Chez Florette, το αγαπημένο σας κατάστημα με γυναικεία ρούχα

Το Chez Florette, το αγαπημένο σας κατάστημα με γυναικεία ρούχα που βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου (Ηρακλείτου 15) σας περιμένει με τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν που υπόσχεται να μετατρέψει κάθε στιγμή της ημέρας σε γιορτή χρωμάτων και καλής διάθεσης!

Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας που για το φετινό καλοκαίρι εστιάζουν περισσότερο στο African, το Gipsy και το χορευτικό στιλ, η ιδιοκτήτρια Μυρτώ Δημοπούλου επέλεξε από τις συλλογές γνωστών οίκων όπως Manuel Canovas, Dream, My time, Geral Darel, Moschino (lingerie) και Roberto Cavalli (lingerie), πρωινά και βραδυνά ρούχα για τις γυναίκες που απαιτούν την κομψότητα κάθε στιγμή της ημέρας. Υπέροχες καμπαρτίνες σε παλ χρώματα, ταγέρ, κουστούμια, φούστες και φορέματα σε αέρινες θηλυκές γραμμές-μεταξωτά και εμπριμέ-, τούλινες φούστες, κάπρι και ψαράδικα παντελόνια στενά και φαρδιά, τζην με υπέροχα σχέδια που συνδυάζονται τέλεια με κλώστινα πουλόβερ για το πρωί και μπούστα για το βράδυ αλλά και μία σειρά από τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα είναι κάποια μόνο από όσα θα βρείτε στο Chez Florette!

Επιπλέον, το Chez Florette προκειμένου να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερο τις πιστές του φίλες, παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού προσωπικού ραντεβού με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210-3614147, έτσι ώστε με τις στιλιστικές συμβουλές και την πείρα της Μυρτώς Δημοπούλου να επιλέξετε τα ομορφότερα σύνολα του καλοκαιριού χωρίς πίεση χρόνου. Ταξιδέψτε λοιπόν στην μαγεία των χρωμάτων και του στιλ με μία επίσκεψη στο Chez Florette.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ