«Αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ: Η νέα τάση που παίζει με χρώματα και αφηρημένα σχήματα

14.07.2022
«Αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ: Η νέα τάση που παίζει με χρώματα και αφηρημένα σχήματα
Το γαλλικό μανικιούρ έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Το κλασικό look συνήθιζε παλαιότερα να ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές, με μια μοναδική λευκή άκρη στο άκρο του νυχιού. Σήμερα, ο όρος περιλαμβάνει αμέτρητα στυλ και είδη γαλλικού μανικιούρ. Πλαϊνή άκρη, διπλή, ανεστραμμένη, φιλιγκράν, η λίστα συνεχίζεται, και τώρα, μπορείς να προσθέσεις μια «αποδόμηση» σε αυτήν.

Το «αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ, που επινοήθηκε από τη διάσημη nail artist Brittney Boyce, είναι μια αφηρημένη εκδοχή για την εμφάνιση των νυχιών σου. Διαθέτει την ίδια ουδέτερη βάση που έχεις συνηθίσει με το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ σου, αλλά αντί για ομαλές χρωματικές πινελιές που καλύπτουν την άκρη των νυχιών, έχει αφηρημένα χρωματικά σχέδια στη θέση τους.

Διπλό γαλλικό μανικιούρ: Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι

«Έφτασα στο “αποδομημένο γαλλικό” αρχικά όταν έπαιζα με χρυσές άκρες και ήθελα κάτι που να μοιάζει με χρυσό που στάζει», λέει η Boyce. «Φαινόταν πολύ ωραίο, οπότε έπαιξα με αυτήν την ιδέα περισσότερο χρησιμοποιώντας διαφορετικά σχήματα και χρώματα. Όταν χρησιμοποιούσα πιο παστέλ χρώματα, έμοιαζαν με αποδομημένα λουλούδια».

Η πραγματική ομορφιά αυτής της τάσης είναι το ότι είναι προσαρμόσιμη. Μπορείς να επιλέξεις τα χρώματα που χρησιμοποιείς για να κάνεις τις αποδομημένες σταγόνες σου στις άκρες των νυχιών σου, με βάση τις τελευταίες τάσεις στα βερνίκια νυχιών ή να κάνεις mix and match σε κάθε δάχτυλο. Είτε πας στο ινστιτούτο νυχιών και ζητήσεις βοήθεια από μια επαγγελματία είτε προσπαθήσεις να κάνεις ένα DIY look, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ερωτευτείς το αποτέλεσμα.

«Ολόκληρη η εμφάνιση είναι πιο ελεύθερη και ακολουθεί περισσότερο αυτή την αφηρημένη τάση που εξακολουθεί να είναι ισχυρή», λέει η Boyce. «Αλλά είναι πιο μίνιμαλ σε σύγκριση με μια κλασική αφηρημένη εμφάνιση».

Γαλλικό μανικιούρ: 8 παραλλαγές του κλασσικού

Η λίστα των διασήμων πελατών της Boyce περιλαμβάνει σταρ όπως η Megan Fox, ο Machine Gun Kelly, η Khloé Kardashian, η Olivia Rodrigo και πολλές άλλες, οπότε μπορείς να εμπιστευτείς τις προβλέψεις της για τις τάσεις στα νύχια. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες για να πάρεις περισσότερη έμπνευση για το «αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ.