Οι καλύτερες προτάσεις νυχιών για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

28.12.2021
Οι καλύτερες προτάσεις νυχιών για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς
Νέα χρονιά, νέα νύχια!

Το 2021 έχει σχεδόν τελειώσει — και αυτός από μόνος του είναι αρκετός λόγος για να γιορτάσουμε. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε εορταστικό και το μανικιούρ μας; Είτε θα περάσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους και την οικογένειά σου είτε θα πίνεις σαμπάνια στον καναπέ σου, μπορείς να προσθέσεις λίγη γοητεία και χαρά στην περίσταση με κάποια αστραφτερά, εορταστικά και διασκεδαστικά μανικιούρ.

Τα εορταστικά σχέδια νυχιών που αξίζει να δοκιμάσεις

Παρακάτω θα βρεις την καλύτερη έμπνευση για τα νύχια της Παραμονής Πρωτοχρονιάς:

Εναστρη νύχτα

Το κανονικό glitter είναι υπέροχο, αλλά μερικά καλά τοποθετημένα αστέρια είναι απροσδόκητα για την περίσταση.

Μεταλλικό μάρμαρο

Η ανάμειξη shimmer και λευκού βερνικιού δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα είναι υπέροχο για τη νέα χρονιά.

Μεταλλικά ημιφέγγαρα

Αν ψάχνεις για κάτι απλό που κάνει ένα statement, προτίμησε κάτι με αρνητικό χώρο. Το μεγαλύτερο μέρος του νυχιού είναι γυμνό και έχει τη σωστή ποσότητα λάμψης.

Βελούδινο εφέ

Τα βελούδινα νύχια είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος να υποδεχτείς το 2022.

Ντίσκο Νύχια

Η υποδοχή του νέου έτους απαιτεί λάμψη, αλλά αν ψάχνεις για κάτι λίγο πιο διακριτικό, δοκίμασε αυτά τα ντίσκο νύχια. Απλώς βάψε τις άκρες και σχεδίασε μια μικροσκοπική καμπύλη στο κάτω μέρος του νυχιού για ένα μινιμαλιστικό αποτέλεσμα που εξακολουθεί να είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Αστέρι και Φεγγάρια

Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με μια όμορφη χάλκινη απόχρωση βερνικιού, αλλά για να προσθέσεις κάτι λίγο παραπάνω, ντύσε την με μικρά αστέρια και φεγγάρι.

Πήγαινε για το χρυσό

Το γαλλικό μανικιούρ ήρθε για να μείνει, και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς προτείνουμε μια μεταλλική χρυσή άκρη που θα ντύνει αμέσως κάθε βασική απόχρωση.

Μπλε του ωκεανού

Το βαθύ indigo είναι εύκολα μια από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις - το συγκεκριμένο χρώμα είναι απλά τόσο βασιλικό και υπέροχο. Για το νέο έτος, προτείνουμε ένα γυαλιστερό φινίρισμα με χρυσές γκλίτερ πινελιές.