Miranda Kerr: Το μυστικό της για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

22.07.2020
Miranda Kerr: Το μυστικό της για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
Θα χρειαστείς ένα εργαλείο και τις σωστές κινήσεις

Η στενάχωρη αλήθεια είναι πως καμία γυναίκα δεν γλυτώνει από την κυτταρίτιδα. Αν όμως υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από τις υπόλοιπες, αυτή είναι σίγουρα τα μοντέλα. Όταν μάλιστα τα top models αποφασίζουν να μοιραστούν τα μυστικά τους, τις ακούμε όλες προσεκτικά και κρατάμε σημειώσεις.

Δες και αυτό: Έτοιμη για παραλία: Διώξε την κυτταρίτιδα ακολουθώντας αυτά τα βήματα!

Σε ένα επεισόδιο του Go to Bed with Me του Harper’s BAZAAR, η Miranda Kerr μοιράζεται τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, αποκαλύπτοντας όλες της τις κινήσεις αλλά και τα αγαπημένα της αλλά και τα gadgets ομορφιάς. Η ίδια, όπως λέει και στο βίντεο, χρησιμοποιεί αρκετά gadgets για να διατηρήσει την επιδερμίδα του προσώπου και το σώματός της στην καλύτερη τους κατάσταση.

Αυτό το είδες; Εσύ περιποιείσαι το ντεκολτέ σου;

Σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας στο σώμα της, η Miranda Kerr λέει: "Ένα κομμάτι που μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ είναι το dry body brush. Είναι κάτι που κάνω κάθε μέρα. Με ανοδικές κινήσεις ανεβαίνω από τα δάχτυλα των ποδιών μου, φτάνοντας έως και κάτω από το πηγούνι μου. Είναι πολύ αναζωογονητικό. Αυτή η μέθοδος ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά το λεμφικό σύστημα και αισθητηριακά αλλά και ενεργητικά".

Δες το βίντεο: