Η L'Oreal παρουσιάζει το νέο Steampod Καwaii Krush ? Limited Edition

16.03.2017
Αυτή την άνοιξη, απελευθέρωσε την πιο γλυκιά, λουλουδάτη και πολύχρωμη πλευρά της σταρ που κρύβεται μέσα σου! Βρες το 1ο σύστημα ισιώματος με τη δύναμη του ατμού σε μια ιδιαίτερα ελκυστική συλλεκτική έκδοση.

«Oτιδήποτε μικρό είναι και γοητευτικό», έγραψε η ποιήτρια του 10ου αιώνα Sei Shōnagon από την Ιαπωνία, δίνοντας έναν ορισμό του τι σημαίνει "kawaii". Αυτή την άνοιξη, η L’Oréal Professionnel εμπνέεται από την αιώνια γλυκύτητα και την έννοια του χαριτωμένου που χαρακτηρίζει τη δημοφιλή κουλτούρα του kawaii, και φέρνει το Steampod Κawaii Krush – Limited Edition, ένα εργαλείο που θα απελευθερώσει τη star που κρύβεται μέσα σε κάθε γυναίκα! Η νέα limited edition έκδοση, είναι το καλύτερο δώρο για φέτος την άνοιξη, για λεία, υγιή μαλλιά με έξτρα άγγιγμα λάμψης.

Τεχνολογία & Προϊόντα

Με το σύστημα Steampod, η L’Oréal Professionnel καλωσόρισε πριν από 4 χρόνια μια νέα γενιά εργαλείων που συνδυάζουν το styling και την περιποίηση. Όπως δηλώνει το όνομα του, βασικό του στοιχείο είναι ο ατμός. Το Steampod είναι το 1ο σίδερο ισιώματος παγκοσμίως που παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής ατμού. Το Steampod προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα απόδοσης, χάρη σε τεχνικές καινοτομίες:

  • Αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν από την εφαρμογή.
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C) ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών.
  • Υψηλής τεχνολογίας αναδυόμενες κεραμικές πλάκες με μετακινούμενη δομή για ομοιόμορφη πίεση και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με φυσική κίνηση.

Η σύνθεση των προϊόντων Steampod είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ενεργοποιείται με τον ατμό που παράγει το σίδερο ισιώματος, μεταφέροντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά στο εσωτερικό της τρίχας. Αποτελούν την 1η σειρά περιποίησης με Προκερατίνη και έχουν ειδική σύνθεση, που ενεργοποιείται με τον ατμό. Κρέμα, γαλάκτωμα και serum.