4 βήματα για σέξι γιορτινά χειλάκια!

15.12.2010
Μπορεί να είσαι ένα βήμα από το ρεβεγιόν και να έχεις βρει μέχρι τελικής λεπτομέρειας το outfit που θα αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα αλλά τι γίνεται με την περιποίηση του προσώπου σου;

Μπορεί να είσαι ένα βήμα από το ρεβεγιόν και να έχεις βρει μέχρι τελικής λεπτομέρειας το outfit που θα αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα αλλά τι γίνεται με την περιποίηση του προσώπου σου; Το πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου επιβάλει την προσοχή σου και εσύ δεν έχεις παρά να το φροντίσεις έτσι ώστε φέτος να έχεις τα πιο σέξι χειλάκια των γιορτών. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις ακολουθώντας 5 απλά βηματάκια να τους μαγνητίσεις όλους χωρίς προηγούμενο!

Βήμα πρώτο: απολέπιση στο φουλ! Ξέρεις πώς θα καταφέρεις να απομακρύνεις από τα χειλάκια σου τα νεκρά κύτταρα με τον καλύτερο τρόπο; Με τη βοήθεια της ζάχαρης! Βάλε μια δόση ζάχαρη π.χ. ένα κουταλάκι του γλυκού , στην παλάμη του χεριού σου και βρέξε με νεράκι το άλλο χέρι και τρίψε τα χέρια σου, έτσι ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Ρίξε και λίγες σταγόνες νερό αν χρειαστεί για να γίνει πιο καλό το μίγμα και άπλωσε στα χειλάκια σου με κυκλικές κινήσεις για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποίησε το δείκτη σου για να κάνεις μικρούς κύκλους και έχεις έτοιμη την πιο σούπερ απολέπιση χειλιών!

Βήμα δεύτερο:Λαμπερά χειλάκια! Για να δεις τα χειλάκια σου πιο λαμπερά από ποτέ δεν έχεις παρά να τους απλώσεις λιπ μπάλμ αμέσως μετά την απολέπιση ή ακόμη καλύτερα βαζελίνη. Η βαζελίνη είναι ότι πρέπει για να μαλακώσει τα χείλη σου ειδικά τώρα που λόγω καιρού υποφέρουν και αυτά. Ακόμη και πριν πέσεις για ύπνο το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στα χειλάκια σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωί που θα ξυπνήσεις είναι ότι τα χειλάκια σου θα είναι πιο απαλά και από μωρό αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας η βαζελίνη θα χαρίσει στα χειλάκια σου την απαλότητα που τόσο έχουν ανάγκη.

Βήμα τρίτο:χαλάρωσε τους μυς των χειλιών σου!Δεν αποκλείεται η ένταση στη δουλειά να σου βγαίνει και σαν σφίξιμο στα χείλη. Με τις κατάλληλες όμως ασκήσεις προσώπου θα καταφέρεις όχι μόνο να χαλαρώσεις τους μυς στο πιο σέξι σημείο του προσώπου σου αλλά και να τα κάνεις να δείχνουν και πιο «γεμάτα». Άνοιξε τα χείλη σου λιγάκι (σαν να υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο άνω και κάτω χείλος) και άφησε λίγο αέρα να "περάσει" από μέσα. Δε θα πιστεύεις πώς θα χαλαρώσεις τους μυς σου σε αυτό το σημείο. Έτσι τα χείλη σου θα δείχνουν πιο σαρκώδη και γεμάτα αφού θα δείχνουν πιο "ξεχωριστά". Επανέλαβε αρκετές φορές και θα δείχνουν πιο σέξι από ποτέ!

Αν είσαι καπνίστρια: δεν γλιτώνεις με τίποτα τις γραμμές που φωνάζουν από μακριά ότι καπνίζεις! Οι λεπτές γραμμές αλλά και ρυτίδες στα πλάγια του στόματος σου μαρτυρούν ότι καπνίζεις πράγμα που κάνει τα χείλη σου να δείχνουν λιγότερο σέξι και ο μόνος τρόπος για να εξαφανίσεις τις λεπτές γραμμές είναι να κόψεις το κάπνισμα αλλά και με τη βοήθεια του μεικ-απ. Άπλωσε ένα πιο ανοιχτόχρωμο μεικ- απ σε εκείνο το σημείο για να τις καλύψεις όσο γίνεται!

Βήμα τέταρτο: χαμογέλα ελεύθερα! Το χαμόγελο όχι μόνο σε γλυκαίνει αλλά και σε γεμίζει θετική ενέργεια! Δεν είναι ανάγκη να χαμογελάς όλη την ώρα και με κάθε αφορμή για να κάνεις τα χειλάκια σου να δείχνουν πιο ωραία αλλά αν δώσεις στα χείλη σου τη φόρμα του χαμόγελου κουνώντας μόνο τις άκρες των χειλιών σου δίνεις και πάλι την εντύπωση ότι χαμογελάς πλατιά ενώ δείχνεις σε όλο τον κόσμο το υπέροχο και σέξι χαμόγελο σου. Ειδικά τις γιορτές το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις φοβερή εξάσκηση στο χαμόγελο και τα χείλη σου θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα!

Από την Ελένη Αναστασάκη