Kendall Jenner: Η σπιτική μάσκα προσώπου που κάνει και θέλουμε να δοκιμάσουμε

14.11.2020
Kendall Jenner: Η σπιτική μάσκα προσώπου που κάνει και θέλουμε να δοκιμάσουμε
Δες το βίντεο σε συνεργασία με τη Vogue

Η Kendall Jenner διαφέρει ομολογουμένως αρκετά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian, αφού χαρακτηρίζεται από μια φυσικότητα και το makeup look της είναι πάντα φρέσκο και ανάλαφρο.

Δες και αυτό: Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Απόφυγε αυτές τις λάθος κινήσεις

Σε ένα νέο βίντεο σε συνεργασία με τη Vogue, το μοντέλο στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της και αποκαλύπτει τα δικά της beauty tips, από την DIY ενυδατική μάσκα προσώπου που φτιάχνει με υλικά από την κουζίνα της, μέχρι και το πώς δημιουργεί το bronze makeup look της.

Όπως η ίδια λέει, η ρουτίνα ομορφιάς της ξεκινά με μια σπιτική μάσκα προσώπου, την οποία φτιάχνει μόνη της, με πουρέ αβοκάντο, πλιγούρι βρώμης, μέλι και σταγόνες από βιολογικό έλαιο λεβάντας. «Είναι πολύ εύκολο, σε ενυδατώνει και σε κάνει πιο λαμπερή» λέει η ίδια.

Αυτό το είδες; Τα σημαντικότερα λάθη που (μάλλον) κάνεις στο ντεμακιγιάζ

Το αβοκάντο έχει τη δύναμη να θρέφει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα, το πλιγούρι βρώμης βοηθά στην απορρόφηση της extra λιπαρότητας και στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, το μέλι διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα, ενώ το έλαιο λεβάντας φωτίζει την επιδερμίδα.