Απόλυτη κουκλάρα με το μυστικό των σταρ

18.05.2011
Σίγουρα έχεις ακούσει ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα σου, κατά πόσο όμως το πιστεύεις; Οι επιστήμονες κατέληξαν στο ότι η εξέλιξη είναι αυτή που ομορφαίνει τις γυναίκες.

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα σου, κατά πόσο όμως το πιστεύεις; Οι επιστήμονες κατέληξαν στο ότι η εξέλιξη είναι αυτή που ομορφαίνει τις γυναίκες. Ενώ τα κατάλληλα καλλυντικά είναι εκείνα που αναδεικνύουν καλύτερα την ομορφιά σου και σε μεταμορφώνουν σε σταρ.

Η έρευνα: σε μια μελέτη που πραγματοποίησαν επιστήμονες με επικεφαλή τον Μάρκους Τζοκέλα (Markus Jokela)-έναν ερευνητή του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι- τα συμπεράσματα που βγήκαν σχετικά με την ομορφιά ήταν ότι οι κούκλες γυναίκες με ποσοστό 16% είχαν περισσότερα παιδιά από εκείνες που δεν ξεχώρισαν για την ομορφιά τους!

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να γίνεις κουνέλα για να είσαι κούκλα, αλλά αν έχεις στη ζωή σου όλα αυτά που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη τότε θα λάμπεις από την κορυφή ως τα νύχια. Για άλλες μπορεί να είναι τα παιδιά, ενώ για άλλες πάλι το να περπατήσουν με τα δυο τους πόδια και μάλιστα στο κόκκινο χαλί.

Η Έιμι Μάλινς που αποτελεί και ένα από τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την L’oreal Paris ανά τον κόσμο, γεννήθηκε χωρίς περόνη και οι γιατροί ακρωτηρίασαν και τα δυο της πόδια κάτω από τα γόνατα μόλις στα πρώτα της γενέθλια. Και πώς είναι δυνατόν να χαμογελάει με την ψυχή της και να είναι τόσο κούκλα όταν αντλεί δύναμη από την ψυχούλα της; Η δύναμη της πηγάζει από μέσα της και έτσι είναι μια σκέτη κουκλίτσα!

Θέλοντας λοιπόν να δείξει σε όλες τις γυναίκες πως το θάρρος, η δύναμη της ψυχής και η θέληση για ζωή είναι η μεγαλύτερη ομορφιά του κόσμου, περπάτησε στο κόκκινο χαλί πιο κούκλα από ποτέ με όπλο της την ομορφιά της!

Και πού θα δείξει καλύτερα την ομορφιά της από το πιο μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ της χρονιάς; Έτσι η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί ενώ η L’oreal Paris που είναι εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια το όνομα πίσω από το μακιγιάζ των σταρ, την έκανε ακόμη πιο λαμπερή!

Με σπάνια ομορφιά, πολύ ωραίο χαμόγελο και ξεχωριστά χαρακτηριστικά, η Έιμι έδωσε σε όλες μας ένα παράδειγμα ομορφιάς και δύναμης ψυχής. Δες στο βίντεο που ακολουθεί την προετοιμασία της πριν βγει στο κόκκινο χαλί και χαμογέλασε από καρδιάς για να λάμψεις σαν σταρ!

Από την Ελένη Αναστασάκη