Unapproachable Makeup: Ο παράδοξος, αλλά, σίγουρος τρόπος για να απωθείς τους ενοχλητικούς άνδρες έχει να κάνει με το μακιγιάζ

Unapproachable Makeup: Ο παράδοξος, αλλά, σίγουρος τρόπος για να απωθείς τους ενοχλητικούς άνδρες έχει να κάνει με το μακιγιάζ
Θέλεις να μην σε κοιτάνε οι άνδρες; Υπάρχει λύση. Κάποιες νεαρές κυρίες έχουν βρει έναν έξυπνο τρόπο για να απωθούν τους ανεπιθύμητους άνδρες. Πώς; Μεταμορφώνουν τα πρόσωπά τους χρησιμοποιώντας ένα «απρόσιτο μακιγιάζ».

Το hashtag #UnapproachableMakeup έχει συγκεντρώσει 91,3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Χιλιάδες γυναίκες επιδεικνύουν το πολύ «σκληρό» μακιγιάζ τους ως κόλπο για να «αποθαρρύνουν τους άνδρες».

20_6.jpg

Η τάση του «απρόσιτου μακιγιάζ» ξεκίνησε ξαφνικά. Προκειμένου να αποτρέψουν τους ανεπιθύμητους άνδρες από το να τις κοιτάνε και να τις ενοχλούν στα μπαρ και στα κλαμπ, πολλές γυναίκες υιοθετούν άμεσα την τάση #UnapproachableMakeup.

Ποια είναι τα 6 πιο δύστροπα ζώδια

«Λειτουργεί σαν γούρι», λέει η Megi Hebeja, μια 22χρονη κοπέλα από την Αμερική. «Και χρειάζονται μόνο περίπου 10 λεπτά».

{https://www.tiktok.com/@gabxxrielle/video/7251668245944536363}

Η τάση ξεκίνησε για πρώτη φορά από μια ποπ τραγουδίστρια και beauty trendsetter, την Hila Baksay. Το trend προωθήθηκε ευρύτερα από μια Αγγλίδα makeup artist, την Brooke Ellis η οποία είναι γνωστή με το όνομα @brookeellismakeup στο TikTok. Η Ellis δημιούργησε ένα ζωντανό παράδειγμα του look σε πρόσφατο κλιπ της.

{https://www.tiktok.com/@brookeellismakeup/video/7252757572166405402}

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, στο οποίο έγραψε τη λεζάντα «απρόσιτη τάση μακιγιάζ... εκφοβιστικό μακιγιάζ για κορίτσια», η makeup artist κάνει ένα έντονο μακιγιάζ με smokey eyes, dramatic βλεφαρίδες, μάγουλα με γωνίες, χείλη που ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα ενώ τα μαλλιά της τα κάνει κυματιστά.

5 τύποι χειριστικών συμπεριφορών που δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν

Μια άλλη content creator τουTikTok, ονόματι Gabrielle, που χρησιμοποιεί το όνομα @gabxxrielle, έκανε επίσης ένα βίντεο όπου δημιούργησε την ανατρεπτική αυτή εμφάνιση.

Επίσης η TikToker Megi Hebeja έκανε ένα βίντεο όπου εξήγησε τις σκέψεις της σχετικά με το κόλπο του μακιγιάζ. Στη δημοσίευση, λέει, «Το «απρόσιτο» makeup look μου. Για όταν δεν έχεις μαζί σου σπρέι πιπεριού».

Εκείνες υποστηρίζουν ότι είναι αποτελεσματικό. Δε χάνεις κα΄τι να το δοκιμάσεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2023 - 12:31