Oι 4 νέες φθινοπωρινές τάσεις στο μακιγιάζ

17.09.2022
Oι 4 νέες φθινοπωρινές τάσεις στο μακιγιάζ
To φθινόπωρο βρίσκεται προ των πυλών. Το καλύτερο κομμάτι της σεζόν, κατά τη γνώμη μας, είναι όλες οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ που ξεπροβάλλουν καθώς ο καιρός αρχίζει να δροσίζει. Οι τάσεις του μακιγιάζ που θα είναι παντού φέτος δεν είναι το απόλυτο ματ δέρμα και οι απαλοί τόνοι που έχεις δει τις περασμένες σεζόν. Αντ 'αυτού, μπορείς να περιμένεις εντυπωσιακά παιχνιδιάρικα χρώματα, νέες αποχρώσεις στο δροσερό δέρμα, σκούρα χρώματα χειλιών όπως το μαύρο και το βαθύ μοβ και πολλά άλλα. H Melissa Collazo, makeup artist αναλύει στο Popsugar τις 4 τάσεις του φθινοπωρινού μακιγιάζ που είναι βέβαιο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

Διακοσμημένα μάτια

Τα διακοσμημένα με πετράδια μάτια είναι τρεντ τους τελευταίους μήνες και δεν φαίνεται ότι θα φύγουν σύντομα από τα feeds των social media σoυ. «Είτε πρόκειται απλώς για μια έντονη λάμψη είτε για πλήρως εκθαμβωτικά μάτια, τα στολίδια που χρησιμοποιούνται ως μακιγιάζ είναι μια τεράστια τάση για το φθινόπωρο», λέει η Collazo.

«Λαχταριστό» δέρμα

Η εποχή των ξηρών και ματ συνδυασμών έχει περάσει. Αντίθετα, προετοιμάσου για το trend της «λαχταριστής επιδερμίδας» αυτό το φθινόπωρο. «Βλέπουμε μια αύξηση στη χρήση του μακιγιάζ ως περιποίηση του δέρματος και ως βάση δροσιάς και λάμψης», λέει η Collazo. «Το να πετύχεις αυτή την όψη “λαχταριστού δέρματος” είναι εύκολο, ειδικά με ένα serum».

Νeon eyeliner

Μπορεί να υπάρχει μόνο ένα προϊόν στην καλοκαιρινή σoυ τσάντα μακιγιάζ που μπορεί να έχεις μαζί σου τους φθινοπωρινούς μήνες: neon eyeliner. Δημοφιλές κατά τη διάρκεια της σεζόν και ιδανικό για μια βραδινή έξοδο, τα look με νέον eyeliner θα φτιάξουν τη φθινοπωρινή σου διάθεση.

«Τα νέον ήταν παντού στις πασαρέλες για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2022 και χάρη στις τάσεις που ορίζονται από τηλεοπτικές σειρές όπως το «Euphoria», θα δούμε το νέον να κυριαρχεί στη σκηνή ομορφιάς αυτό το φθινόπωρο», λέει η Collazo.

Μαύρα χείλη

Τα μαύρα χρώματα των χειλιών αναμένεται να είναι τεράστια τάση αυτό το φθινόπωρο.

«Οι goth και emo εμφανίσεις του τέλους της δεκαετίας του '90 επιστρέφουν για το φθινόπωρο, όπως και τα μαύρα χείλη που ήταν τα πιο δημοφιλή του είδους», λέει η Collazo.