Αυτή είναι η απόχρωση σκιάς που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών

02.03.2020
Αυτή είναι η απόχρωση σκιάς που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών
Plus tips για το απογειώσεις!

Όταν πρόκειται για σκιές ματιών και αποχρώσεις αυτών που προτιμούν οι γυναίκες, τότε σίγουρα οι nude αποχρώσεις θα ήταν στην κορυφή. Οι nude σκιές μπορούν να αναδείξουν μοναδικά όλα τα χρώματα ματιών και να κάνουν το τελικό μακιγιάζ να δείχνει πιο chic.

Δες και αυτό: Η απόχρωση σκιάς που θα είναι το μεγαλύτερο trend του χειμώνα

H νέα τάση όμως έρχεται δυναμικά για να μας κατακτήσει αφού είναι μια απόχρωση τόσο ζεστή που ταιριάζει και εκείνη σε όλα τα χρώματα ματιών και υπόσχεται να αναβαθμίσει τόσο το πρωινό όσο και το βραδινό μακιγιάζ μας στη στιγμή.

Το βουργουνδί θα απογειώσει το μακιγιάζ των ματιών σου καθώς θα δώσει στα μάτια σου λάμψη και ζεστασιά. Μπορείς να βάψεις το κινητό σου βλέφαρο με μία σκιά σε αυτή την απόχρωση, τονίζοντας αρχικά τις ρίζες των βλεφάρων σου με μαύρο ή καφέ μολύβι.

Αυτό το είδες; Το μακιγιάζ ματιών που σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα τους

Στη συνέχεια με ένα λεπτό, γωνιακό πινέλο ματιών σβήσε το μολύβι, χρησιμοποιώντας σκιά σε βουργουνδί απόχρωση, η οποία θα χαρίσει μια extra glam πινελιά στο μακιγιάζ σου.

Extra tips:

1.Δοκίμασε ένα έντονο burgundy smokey eye και συνδύασε το με την ίδια dark απόχρωση κραγιόν δημιουργώντας το απόλυτο βραδινό μακιγιάζ.

2. Τόνισε το βλέμμα σου μόνο με μια σκιά και κάνε το βουργουνδί το αγαπημένο beauty χρώμα σου.

Διάβασε επίσης: Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα