Πώς να κάνεις τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά

03.02.2020
Πώς να κάνεις τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά
Κι όμως, υπάρχουν tricks με το μακιγιάζ που μπορούν να σε βοηθήσουν!

Υπάρχει, άραγε, κάποια δεν επιθυμεί ένα λευκό, λαμπερό χαμόγελο; Η απάντηση είναι σίγουρα όχι, αφού δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα όμορφο και γλυκό χαμόγελο τους κερδίζει όλους αμέσως.

Δες και αυτό: 4 λάθη που μπορεί να κάνεις με το ρουζ και σε μεγαλώνουν

Πόσες φορές δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο λευκά τα δόντια μας με διάφορα tricks; Παρ'όλα αυτά, ίσως να μην ήταν όλες και τόσο επιτυχημένες οι προσπάθειες. Το μακιγιάζ όμως μπορεί να γίνει ο σύμμαχος μας σε αυτόν τον σκοπό.

Δημιούργησε το κατάλληλο μακιγιάζ
Αν δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών με τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιών το χαμόγελό σου θα δείχνει πιο λευκό. Μοβ, μπλε, ασημί, πράσινες και τιρκουάζ σκιές είναι οι ιδανικές.

Αυτό το είδες; Κόκκινο κραγιόν: Ποια απόχρωση σου ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία και τα χείλη σου

Φόρεσε κόκκινο κραγιόν
Επίλεξε ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε υπότονους και αμέσως θα δεις τη διαφορά. Το μπλε είναι ένα ψυχρό χρώμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα πιο ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Έτσι, φορώντας μία τέτοια απόχρωση στα χείλια σας, εξουδετερώνεις οποιαδήποτε κιτρινίλα στα δόντια.

Φόρεσε bronzer
Ακόμα μία τεχνική που μπορεί να κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά. Αυτό συμβαίνει γιατί το δέρμα σκουραίνει και έρχεται σε αντίθεση με το λευκό των δοντιών, ενισχύοντάς το, ακόμη και τον χειμώνα.

Ενυδάτωση
Κράτησε τα χέιλη ενυδατωμένα. Αν είναι ξηρά θα δείχνουν χειρότερα τα δόντια.

Διάβασε επίσης: Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα