Πώς να κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο σμιλευμένο

05.02.2020
Πώς να κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο σμιλευμένο
6 τρόποι να αναδείξεις ή και να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπο σου

Όλες μας το έχουμε βιώσει. Εφαρμόζουμε highlighter και αισθανόμαστε πως έχουμε πετύχει όλες τις λεπτομέρειες πριν βγούμε έξω...μέχρι να φωτογραφηθούμε αργότερα και να δούμε το πρόσωπο μας στη χειρότερη γωνία, με σχεδόν ανύπαρκτες γωνίες.

Δες και αυτό: Το σωστό μακιγιάζ για να αναδειχθεί το πρόσωπο σου στις φωτογραφίες

Υπάρχουν όμως τρόποι να κάνεις με το μακιγιάζ το πρόσωπό σου να φαίνεται σμιλευμένο χωρίς επεμβάσεις. Δες παρακάτω ποιοι είναι αυτοί:

Παίξε με το Bronzer
Αν το πλούσιο, έντονο conturing στην καθημερινότητα σου δεν είναι της αρεσκείας σου, σε καταλαβαίνουμε. Αλλά μια μικρή στρατηγική εφαρμογή των σωστών αποχρώσεων στο σωστό μέρος μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Χρησιμοποίησε ένα μπρόνζερ ή ένα ρουζ σε καφέ τόνους. Το κόκκινο ρουζ, το οποίο εφαρμόζεται στα μήλα, μπορεί να στρογγυλεύσει το πρόσωπο με τρόπο παρόμοιο με ένα παιδί ή μια κούκλα. Κράτησε το χρώμα ακριβώς κάτω από το μετωπιαίο μέρος, και τράβηξε το προς τα έξω στο μέσο του αυτιού. Μπορείς ακόμη και να εφαρμόσεις ένα ελαφρύ στρώμα bronzer ακριβώς κάτω από τη σαγόνι για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας σκιάς.

Προτίμησε τις γωνίες στα φρύδια
Μια ψηλή γωνία στα φρύδια μπορεί να δώσει στο σχήμα του προσώπου σου λεπτότερη και μακρύτερη εικόνα. Αυτό δε σημαίνει να φαίνεσαι σοκαρισμένη ή έκπληκτη, αλλά το σχήμα των φρυδιών σου έχει τη δύναμη να αλλάξει δραματικά το βλέμμα σου.

Εφάρμοσε eye liner μόνο στην πάνω λωρίδα βλεφαρίδων
Τα μάτια που ξεχωρίζουν θα αδυνατίσουν το υπόλοιπο του προσώπου σου, οπότε προτίμησε να εφαρμόσεις liner μόνο στην πάνω γραμμή βλεφαρίδων (στην κάτω γραμμή βλεφαρίδων θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μικρότερα ή πιο κοντά μαζί). Το cat eye look μπορεί επίσης να επιμηκύνει τη γραμμή των ζυγωμάτων σου.

Αυτό το είδες; Τα 5 εύκολα tricks που θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Μην παραμελείς το highlighter
Δεν χρειάζεται να τυφλώσετε κανέναν με την υπερβολική εφαρμογή, αλλά μια μαλακή, δροσερή εμφάνιση θα προσθέσει πολύ όταν εφαρμοστεί στα πάνω και οστά του προσώπου σου.

Μείωσε τη λήψη ζάχαρης και αλατιού
Η υπερβολική ζάχαρη και το αλάτι θα προωθήσουν την κατακράτηση νερού και το φούσκωμα, κάτι που δεν είναι άσχημα νέα μόνο για τη μέση σου. Βεβαιώσου ότι παραμένεις ενυδατωμένη και λαμβάνεις αρκετά μέταλλα.

Δοκίμασε το μασάζ προσώπου
Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι μετά από μια περιποίηση προσώπου, φαίνεσαι ξύπνια και απαστράπτουσα; Το μασάζ όχι μόνο βοηθά τα προϊόντα να διεισδύσουν βαθύτερα, αλλά φέρνει το αίμα προς την επιφάνεια και μαλακώνει την ένταση στο πρόσωπο έτσι ώστε οι μύες να μπορούν να αφήσουν τη φυσική δομή των οστών να λάμψει.

Παρόλο που δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο, μπορείς να κάνεις μια έκδοση αυτού στο σπίτι. Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει την απαραίτητη προετοιμασία με τον αγαπημένο σου ορό, και στη συνέχεια μια ενυδατική κρέμα. Χρησιμοποίησε τα δάκτυλά σου για να κουνήσεις το σαγόνι, τα ζυγωματικά σου και τις οπές των ματιών σου. Κάνε πιο προσεκτικές κινήσεις γύρω από την περιοχή των ματιών σου.

Διάβασε επίσης: Εφαρμογή ρουζ για νεότερη όψη; Κι όμως, γίνεται