5 δημοφιλή beauty looks για τις γιορτές

20.12.2019
5 δημοφιλή beauty looks για τις γιορτές
Διάβασε τα tips για το πώς να τα πετύχεις

Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να πειραματιστείς με το μακιγιάζ περισσότερο από ό, τι οι γιορτές. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή η ίδια η εορταστική περίοδος είναι μια εποχή λάμψης και χαράς, ή επειδή ο κρύος καιρός σημαίνει ότι το μακιγιάζ δεν φεύγει τόσο εύκολα από το πρόσωπό.

Δες και αυτό: Το μακιγιάζ ματιών που σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα τους

Οι celebrity makeup artists Suzy Gerstein, Patrick Ta, Nathalie Eleni και Quinn Murphy μοιράζονται τα καλύτερα makeup looks μακιγιάζ για τις γιορτές και πώς μπορούμε όλοι να τα πετύχουμε σαν τους επαγγελματίες.

Έντονα κόκκινα χείλη

@bulgariofficial #bulgarifamily

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier) on Sep 17, 2019 at 9:16am PDT

Τόσο ο Τa όσο και ο Murphy λένε: "Ένα έντονο κόκκινο χείλος είναι πάντα μια καλή επιλογή στις γιορτές". "Μου αρέσει να κρατώ το υπόλοιπο μακιγιάζ διακριτικό - αυτό σημαίνει λίγο bronzer και το δροσερό δέρμα".

Ο Murphy προσθέτει: "Βάλε ένα βαθύ κόκκινο στα χείλη και συνδύασε το με ένα λεπτό σατινέ look στα μάτια. Είναι εύκολο να το κάνεις και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Συμπλήρωσε με μια λευκή σκιά και ένα πιο σκούρο μπορντώ στις άκρες των χειλιών και ένα ζωντανό κόκκινο στο το κέντρο των χειλιών, αναμειγνύοντάς τα προς τα έξω."

Διακριτικά ροζ μάτια

Tutorial on this look today! Are you ready??

A post shared by Ash Walker (@walker_ash) on Feb 12, 2019 at 6:01am PST

Μπορεί να φαίνεται πιο διακριτικό από ό, τι τα υπόλοιπα looks σε αυτήν τη λίστα, αλλά κλέβει τις εντυπώσεις. "Τα ροζ μάτια είναι trend", λέει η Eleni.

Αυτό το είδες; Έτσι θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου έντονες χωρίς μάσκαρα

Βελούδινα ματ χείλη

💋 @hoskelsa

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on Oct 19, 2019 at 5:10pm PDT

Σύμφωνα με την Gerstein, τα βελούδινα ματ χείλη είναι μια μεγάλη τάση αυτή την εορταστική περίοδο - και υπάρχει μια συγκεκριμένη μέθοδος για να το πετύχεις σαν επαγγελματίας. "Κάνε σωστή ενυδάτωση και απολέπιση των χειλιών σου. Μετά το scrub, εφάρμοσε ένα balm χειλιών. Βεβαιώσου ότι έχεις ξύσει το μολύβι χειλιών σου, για να εφαρμοστεί με ακρίβεια στις άκρες τους."

Glossy μάτια

Back To This Moment! @gigihadid 💚🧡

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on Dec 4, 2019 at 4:55am PST

Οι Ta και Gerstein προτείνουν τα γυαλιστερά, λαμπερά μάτια ως έναν τρόπο να διασκεδάσεις πραγματικά με το μακιγιάζ σου. "Είναι ιδιαίτερα δελεαστική επιλογή κατά την περίοδο των διακοπών, γιατί 'καταγράφει' όλο αυτό το μαγικό φως και ζωντανεύει με κάθε μικρή κίνηση."

Διάβασε επίσης: Η απόχρωση σκιάς που θα είναι το μεγαλύτερο trend του χειμώνα

Έντονο γραφικό eye look

Αν θα ήθελες να δοκιμάσεις κάτι πραγματικά τολμηρό, δοκιμάστε ένα πολύχρωμο, γραφικό look στα μάτια σου. Σύμφωνα με τον Τα, αυτή είναι μια μεγάλη τάση φέτος. "Εάν πρόκειται να κάνω αυτό το τολμηρό look, μου αρέσει να κρατώ το υπόλοιπο πρόσωπο ουδέτερο", λέει ο Ta.