Όλα παίζουν στην ΤV

02.10.2007
Είναι από τις πιο ωραίες κοπέλες του μόντελινγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και από τα πιο καλά παιδιά, όπως λέγεται στους κύκλους της showbiz.

Από τη Σίσσυ Μενεγάτου

Μια κούκλα στο γυαλί
Είναι από τις πιο ωραίες κοπέλες του μόντελινγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και από τα πιο καλά παιδιά, όπως λέγεται στους κύκλους της showbiz. Η Εβελίνα Παπαντωνίου, όπως πήρε το αφτάκι μου, πέρασε από δοκιμαστικά ώστε να αποκτήσει τη δική της εκπομπή. Σε πρόσφατες εμφανίσεις της, πάντως, δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη και ευδιάθετη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο της ζωής της.

Φεύγει από το «Αν μ' αγαπάς»
Ο λόγος για τον Νίκο Γαλανό, που θα πέσει σε κώμα έπειτα από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Ο πρωταγωνιστής θα θελήσει να ταξιδέψει στη Βραζιλία, αλλά δεν θα φτάσει ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχική σκέψη ήταν ο ήρωας να σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα και, όπως έμαθα, έψαχναν τοποθεσία και σπορ αυτοκίνητο, το οποίο θα έπεφτε στον γκρεμό. Τελικά, όμως, τα σχέδια άλλαξαν και ο Χάρης Προκοπίου (σ.σ.: αυτό είναι το όνομά του Νίκου Γαλανού στη σειρά) θα τραυματιστεί βαρύτατα σε αεροπορικό δυστύχημα και θα πέσει σε κώμα. Έτσι, για να δικαιολογείται η ανάστασή του, αν χρειαστεί, στη συνέχεια της ιστορίας. Πάντως, μέσα στο χειμώνα δεν προβλέπεται να συνέλθει!

Τηλεοπτικό ερωτικό ζευγάρι
Είναι το νέο hot τηλεοπτικό ζευγάρι η Έφη Λογγίνου και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, πρωταγωνιστές στο πρώτο επεισόδιο στις «Αληθινές ερωτικές ιστορίες» του Alpha. Οι δύο νεαροί θα έρθουν κοντά χάρη σε ένα κλεμμένο laptop και από αυτό θα αρχίσει μια ερωτική ιστορία με πολύ σασπένς αλλά και αναπάντεχες ανατροπές για τον Σπύρο και την Τζένη, όπως ονομάζονται στο επεισόδιο που έχει τον τίτλο «Πέτρα που κυλάει». Όσο για πόσο hot θα είναι ο έρωτάς τους, ένα σας λέω: οι αισθησιακές στιγμές του ερωτευμένου ζευγαριού γυρίστηκαν στην παραλία του Σουνίου με άκρα μυστικότητα!

Επανέρχεται με μυστήριο
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δεν λέει εύκολα «ναι» στην τηλεόραση. Πείστηκε όμως γιατί ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι συγκλονιστικός. Θα πρωταγωνιστήσει στο πρώτο επεισόδιο στις «Ιστορίες από την απέναντι όχθη» του ΑΝΤ1, όπου θα παίξει το ρόλο δίδυμων αδελφών. Μόνο που η δίδυμη αδελφή της θα έχει πεθάνει Ήδη από το τρέιλερ φαίνεται ότι η Πέγκυ κάνει θαύματα και σε αυτόν το ρόλο, που κινείται έξω από τα όρια του λογικού.

Ναζλί και Νίκος πάλι μαζί
Για άλλη μια σεζόν ο Νίκος και η Ναζλί θα ζήσουν τις περιπέτειές τους στα «Σύνορα της αγάπης». Με την έναρξη της σεζόν θα τους δούμε χωρισμένους, γιατί ο Νίκος της κάνει απιστίες. Σιγά, όμως, μην κρατήσει για πολύ αυτός ο χωρισμός. Οι σεναριογράφοι της σειράς βρήκαν κάτι «πιασάρικο», που θα συγκινήσει το κοινό. Η νεαρή όμορφη απατημένη σύζυγος θα προσβληθεί από καρκίνο και, όπως είναι φυσικό, θα σπεύσει κοντά της ο Νίκος. Εκείνη θα σωθεί και ο σωτήρας δότης της για τη μεταμόσχευση που θα της ξαναδώσει τη ζωή θα είναι Έλληνας! στερα απ όλα αυτά πώς να μην ξανασμίξει το ζευγάρι;

Άλλη θα είναι η μαμά γοργόνα
Αρχικά η πρόταση είχε γίνει στην Κάτια Δανδουλάκη, για να υποδυθεί την έμπειρη γοργόνα στο σίριαλ «Γοργόνες» του Mega. Τελικά, όμως, εκείνη είπε «όχι», γιατί είχε πολλές υποχρεώσεις στο θέατρο, ανοίγοντας το δρόμο στην επίσης πολύ αξιόλογη Έλενα Ναθαναήλ για μια επιστροφή στην τηλεόραση σε κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τους ρόλους που την έχουμε συνηθίσει. Κάτι με πολύ χιούμορ και απρόοπτα.

Έρχεται ο Γρηγόρης
Ορεξάτος και καθόλου στεναχωρημένος δεν είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντίθετα με τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση όταν γυρίζοντας από τις διακοπές του βρήκε το σπίτι του λεηλατημένο από τους ληστές! Ευτυχώς, τίποτα τέτοιο δεν συνέβη στον αγαπημένο μας Γρηγόρη και, όπως μου είπε ο ίδιος, είναι μια χαρά και ετοιμάζει πυρετωδώς τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με πολλές φρέσκες ιδέες που θα μας εκπλήξουν. Ημερομηνία έναρξης η 1η Οκτωβρίου. Ανάμεσα στους συνεργάτες του θα είναι και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, γνωστός από διαφήμιση μεγάλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που θα βγαίνει στο δρόμο μαζί με τον Γρηγόρη κάποιες φορές θα είναι και μεταμφιεσμένοι και θα κάνουν απίστευτες πλάκες στο κοινό. Με το καλό!