Οι «ραδιουργίες» του Αλέξανδρου Ρήγα

24.09.2008
Η θητεία του στην τηλεόραση είναι απόλυτα επιτυχημένη και οι σειρές που φέρουν την υπογραφή του παραμένουν κλασικές και διαχρονικά αγαπημένες.

Η θητεία του στην τηλεόραση είναι απόλυτα επιτυχημένη και οι σειρές που φέρουν την υπογραφή του παραμένουν κλασικές και διαχρονικά αγαπημένες. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρήγα, που ύστερα από τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου φαίνεται ότι η ζωή του ξαναβρίσκει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς και το φθινόπωρο θα επιστρέψει δυναμικά στα επαγγελματικά του τόσο μέσα από τις τηλεοπτικές του δουλειές όσο και με την εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Ναι, καλά διαβάσατε, ο Αλέξανδρος Ρήγας θα μας κρατάει συντροφιά και από το ραδιόφωνο, αφού πήρε δική του ραδιοφωνική εκπομπή, που μεταδίδεται ζωντανά τα Σαββατοκύριακα από γνωστό σταθμό της Αθήνας.

Ο γνωστός σεναριογράφος μάλιστα νιώθει από τη μία ικανοποίηση και από την άλλη μεγάλο ενθουσιασμό γι αυτήν του την καινούργια δραστηριότητα και, όπως είναι φυσικό, το κέφι του έχει ανέβει για τα καλά.

Και ο Μαρτσέλο στα ερτζιανά;

Τον γνωρίσαμε στο «Κόκκινο δωμάτιο», όπου υποδυόταν έναν πολυμήχανο νεαρό. Ο Μαρτσέλο Λεκόμπτ, που καλά καλά δεν προλάβαμε να τον μάθουμε από τη μικρή οθόνη, τώρα θα μας κρατάει κι εκείνος συντροφιά από το ραδιόφωνο, μιας και έχει τη δική του μεταμεσονύχτια εκπομπή στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα με το συνεργάτη του Αλέξανδρο Ρήγα.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ