Το προξενιό της Ιουλίας - Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

04.06.2024
Το προξενιό της Ιουλίας - Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του
Ο Χρήστος ζητά από τη Χάδω να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του κι εκείνη του αποκαλύπτει ότι είναι γιος του Ανέστη και όχι του Γιωργίκη.

Νέες συνταρακτικές εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στην διοίκηση χωροφυλακής Λάρισας, αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου που έχει αποφασίσει να φτάσει την σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους, προκειμένου η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας να λήξει εδώ.

12_35.png

Τα αναπάντεχα νέα απ’το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνη, που για πρώτη φορά πιστεύει στ’αλήθεια ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν. Στο αρχοντικό, ο Χρήστος, αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιός του μυστηριώδους θείου Ανέστη και απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, που θα του αλλάξει τη ζωή.

{https://www.youtube.com/watch?v=L-aKfveLmKI&t=5s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο μόνος δρόμος είναι να βρει τον Επιφάνειο, που έχει βρει καινούργιο κρησφύγετο με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα, θα αποκαλύψει πολλά.

{https://www.youtube.com/watch?v=zTI4lyYnoL8&ab_channel=AlphaTVGreece}