I' m a Celebrity Get Me Out of Here: Το απίθανο trailer με Ραχήλ Μακρή, Νίκο Βαμβακούλα και... «Γιου φάουλ;»

29.09.2023
I' m a Celebrity Get Me Out of Here: Το απίθανο trailer με Ραχήλ Μακρή, Νίκο Βαμβακούλα και... «Γιου φάουλ;»
Απολαυστικότατο το trailer για το νέο ριάλιτι επιβίωσης διασήμων του ΣΚΑΪ.

Πάλι στον δρόμο για Άγιο Δομίνικο πήρε ο Γιώργος Λιανός, όχι όμως για το Survivor αυτή τη φορά. Και μαζί του έχει την Καλομοίρα και ένα σωρό celebrities έτοιμους για όλα.

Ο φακός «τσάκωσε» την ομα΄δα την ώρα που έφευγε από το αεροδρόμιο στην αρχή της εβδομάδας, ενώ, επίσημα η λίστα με τους συμμετέχοντες δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Χριστίνα Κολέτσα, Βο, Σταμάτης Γαρδέλης, Αιμιλία Βόντος, Ιωάννα Λίλη, Νίκος Αναδιώτης, Πάνος Καλίδης. Αυτοί είναι οι celebrities που είδαμε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και σήμερα, στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε (σε ξεχωριστούς ρόλους, μάλιστα) τη Ραχήλ Μακρή και τον Νίκο Βαμβακούλα, ο οποίος αυτοτρολάρεται με τον πιο απολαυστικό τρο΄πο.

Ο παλαίμαχος σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου εμπλέκεται σε ένα απίθανο λογοπαίγνιο με τον παρουσιαστή, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, τον έπεισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Η θρυλική ατάκα του Νικόλα, λοι΄πον, «Γιου φάουλ», σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο trailer και ιδού το βασικό concept του:

Λίγο πριν αναχωρήσουν, η Ραχήλ Μακρή και ο Νίκος Βαμβακούλας έπιασαν… αιχμάλωτους τους δύο παρουσιαστές και τους απομόνωσαν σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη με σκοπό να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για τους Celebrities που θα συμμετέχουν! Τι θα καταφέρουν;

{https://www.youtube.com/watch?v=kaeTTTWHSCg&t=7s&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2023 - 14:25