Μαύρο Ρόδο: Το σοκ του Θέμη όταν αντιλαμβάνεται την αλήθεια για τον Βίκο και η Ελισάβετ τρολάρει την... Ελισάβετ

09.05.2023
Μαύρο Ρόδο: Το σοκ του Θέμη όταν αντιλαμβάνεται την αλήθεια για τον Βίκο και η Ελισάβετ τρολάρει την... Ελισάβετ
Το στόρι στο Μαύρο Ρόδο παραμένει αργό αλλά να που ίσως μια εξέλιξη κάπως... ξελασπώσει την κατάσταση.

Η γκρίνια για το "τραβηγμένο" σενάριο στο Μαύρο Ρόδο συνεχίζεται. Έντονη αίσθηση του Deja Vu στο σίριαλ του Mega που ξεκίνησε με υψηλότατες "προδιαγραφές" και κάπου στην πορεία το έχασε, με τους φανς να εντοπίζουν συγκλονιστηκε΄ς ομοιότητες!

Ιδού, για παράδειγμα δυο στιγμιότυπα με περίπου 100 επεισόδια μεταξύ τους... το ένα και το αυτό!

{https://twitter.com/kourkoumpinious/status/1655912616781398017}

Οι φανς του πρωταγωνιστικού ζεύγους περιμε΄νουν με αγωνία τη νέα τους συνάντηση αλλά όλο προβλήματα μπαίνουν μεταξύ τους. Προς το παρόν, πα΄ντως, η προσευχή/υπόσχεση/παράκληση που κάνει ο Πέτρος (παρόλο που είναι ίδια με αυτή που είχε κάνει παλιότερα) έχει άλλον παραλήπτη. Τότε είχε την Ελισάβετ, τώρα τον ίδιο τον Θεό.

{https://twitter.com/MaroMarikh12/status/1655914120800083972}

Στο μεταξύ ο σκηνοθέτης έδωσε ακόμη ένα preview που δείχνει την Ελισάβετ "ολόφωτη" μέσα στο μοναστήρι (αυτό το ράσο, δε λέει να το βγάλει) και οι φανς είναι μοιρασμένοι ως προς την εξήγηση. Στιγμές από την κουρά/χειροτονία της ή απλά ακόμη ένα όνειρο;

Αναμένουμε να δούμε όμως η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τρολάρει τον χαρακτήρα της και δίνει τη δική της απάντηση μέσα από ένα repost. "Το φάντασμα του μοναστηριού", γράφει και γίνεται viral μεταξύ των φανς της.

{https://twitter.com/Dora11559327/status/1655898293124079616}

Στο μεταξύ, ο Θέμης, που συνεχίζει να ψάχνει τον χαμένο γιο της Φιλαρέτης/Ζωής συνδυάζει τις πληροφορίες που του δίνει ο Παράσχος σχετικά με τον Βίκο που ψάχνει τη μητέρα του και οι συμπτώσεις του πέφτουν "νταμπλάς" στο κεφάλι!

Μαύρο Ρόδο: Οι αναγούλες της Ελισάβετ και το plot twist που θέλει τον Φραγκίσκο ερωτευμένο με τον Πέτρο

Ένα κι ένα κάνουν δύο, όσο και να μην πιστεύει στ' αυτιά του ο Καστρινός και να που θα της τον βρει τον γιο της Ηγουμένης, και τον είχε μπροστά στα μάτια του όλο αυτό τον καιρό!

Η συνέχεια στις οθόνες, μήπως και ζωηρέψει κάπως το πράγμα!

{https://www.youtube.com/watch?v=RbK2cIU_B9Q&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.05.2023 - 17:51