Μαύρο Ρόδο: Το πρώτο "Σ' αγαπώ" από το στόμα της Ελισάβετ και η απίθανη backstage σκηνή από το κρεβάτι

24.03.2023
Μαύρο Ρόδο: Το πρώτο "Σ' αγαπώ" από το στόμα της Ελισάβετ και η απίθανη backstage σκηνή από το κρεβάτι
Τελικά παραδέχτηκε τα συναισθήματά της η Ελισάβετ. Αφού έκαναν έρωτα με τον Πέτρο παραδέχτηκε ότι τον αγαπά. Τώρα, αν αυτό έγινε πριν φύγει για το μοναστήρι ή πριν, θα το δούμε την Κυριακή.

Παρασκευή σήμερα και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς Μαύρο Ρόδο μας έδωσε ένα "τυράκι" για το επόμενο επεισόδιο αν και αυτή την εβδομα΄δα μας είχε δώσει κι άλλα στις ενδιάμεσες με΄ρες!

Οι φανς του ζεύγους Πέτρου Ελισάβετ ακόμη δεν έχουν συνέλθει από το χθεσινό επεισόδιο όπου είδαν τον έρωτά τους να ολοκληρώνεται για πρώτη φορά, αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν ζητώντας "κάτι ακόμη". Τους φάνηκε (κι εμάς, δηλαδή) κάπως απότομο το πε΄ρασμα από τη μία στιγμή στην άλλη.

Και ενώ στο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής είδαμε την Ελισάβετ να φορά και πάλι το ράσο, έρχεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με μια σκηνή που ναι μεν "γαληνεύει" τους φανς, προκαλεί μια απορία, όμως, σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της υπόθεσης.

Βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιασμένο. Ο Πέτρος λέει "Σ' αγαπάω" και, για πρώτη φορά απαντά με τον ίδιο τρόπο και η Ελισάβετ. Εκείνος τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο, οι φανς τρελαίνονται και μένει να δούμε αν αυτό συμβεί πριν πάει η Ελισάβετ στο μοναστήρι (αν, δηλαδή, πάει, τελικά) ή μετά; Και για να μην ανησυχεί κανείς, υπάρχει η θεωρία πως η Ελισάβετ θα επιστρέψει στο μοναστήρι, αλλά για να μιλήσει με τη θεία της και τη Φιλαρέτη. Είναι "πολύ" αυτό που της συνέβη και θέλει να μιλήσει στους πιο δικούς της ανθρώπους, σε ότι πιο κοντινό έχει σε μητέρα. Λογικό!

{https://twitter.com/DemiDoani/status/1639211932531191811}

{https://twitter.com/EftychiaSam/status/1639212205391446016}

{https://twitter.com/petroselisavett/status/1639232784202969090}

{https://twitter.com/Black_Sheep_3/status/1639167627397398529}

Μαύρο Ρόδο: Η καυτή σκηνή Αλεξίας - Βίκου, η μεγάλη απόφαση Ελισάβετ - Πέτρου και ο δεύτερος κύκλος

Και ενώ περιμένουμε τις εξελίξεις με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και χαζεύουμε τις ρομαντικές σκηνές τους, έρχεται μια φωτογραφία να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα του "πίσω από τις κάμερες".

Ιδού, λοιπόν, πως είναι τα πράγματα γύρω από το ζεύγος σε μία από τις σκηνές του κρεβατιού και βλέποντας τη φωτογραφία, σκεφτόμαστε πόσο δύσκολες πρέπει να είναι οι όποιου είδους ερωτικές στιγμές για τους ηθοποιούς που έχουν τόσο κόσμο (κυριολεκτικά) πάνω από τα κεφάλια τους!

backstage.jpg

Το συγκεκριμένο backstage, μάλιστα, είναι από την πρώτη σκηνή του trailer για το επεισόδιο της Κυριακής και τα σχόλια είναι περιττά.

{https://www.youtube.com/watch?v=Fm31w3JJOtk&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.03.2023 - 14:20