Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική σκοτώθηκε και το το Twitter μοιράζει Όσκαρ σε... απόφοιτους Λυκείου

17.01.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική σκοτώθηκε και το το Twitter μοιράζει Όσκαρ σε... απόφοιτους Λυκείου
Η επιστροφή του Μαύρου Ρόδου στη μικρή οθόνη μετά το διάλειμμα των γιορτών έγινε με ερμηνείες που καταχειροκροτήθηκαν και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση μαζί με πολύ... κλάμα.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο για το δεύτερο μέρος της σεζόν άφησε το κοινό με μια πικρή και στενάχωρη γεύση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα κυρίαρχο ρόλο σε αυτό έπαιξε η σκηνή όπου δολοφονείται η Αγγελική (Ηλέκτρα Νικολούζου) -αν και κατά λάθος.

Οι αντιδράσεις των παιδιών της Πέτρου και της Αλεξίας (Μιχαήλ Ταμπακάκη και Νεφέλης Κουρή) όπως και του συζύγου της, του Θέμη (Λεωνίδας Κακούρης) αποθεώθηκαν από τους τουιτεράδες οι οποίοι, σε μεγάλο κομμάτι τους, σχολίασαν σαρκαστικά την απόφαση της κυβέρνησης να υποβαθμίσει το πτυχίο των Δραματικών Σχολών σε απολυτήριο Λυκείου.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η ερωτική εξομολόγηση στο κορίτσι του το "κανονικό"

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Δεν έλειψε βέβαια το τρολάρισμα για τον τρόπο με τον οποιό η Ελισάβετ έσωσε τον Πέτρο από τη σφαίρα που προοριζόταν για εκείνη. Ιδού, έτσι για να ελαφρύνουμε κάπως την ατμόσφαιρα.

Το κοινό υποδέχτηκε την επιστροφή της σειράς με ένα 14,7% στο δυναμικό κοινό και 17,9% στο σύνολο και ενώ οι φανς προσπαθούν να "χωνέψουν" τι είδαν, ιδού μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο:

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 14:54