Harry & Meghan: Το ντοκιμαντέρ των Sussexes έρχεται στο Netflix - Έχουμε το πρώτο trailer και περιμένουμε τις πρώτες αντιδράσεις

01.12.2022
Harry & Meghan: Το ντοκιμαντέρ των Sussexes έρχεται στο Netflix - Έχουμε το πρώτο trailer και περιμένουμε τις πρώτες αντιδράσεις
"Το ‘Harry & Meghan’ είναι η ιστορία του δούκα και της δούκισσας του Sussex όπως δεν την έχετε ακούσει ξανά", διαβάζουμε στο κείμενο που συνοδεύει την παρουσίαση της streaming πλατφόρμας όπου εξηγείται ότι πρόκειται για "ένα άνευ προηγουμένου ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων που δίνει μία ευάλωτη ματιά μέσα στην υψηλού προφίλ σχέση του ζευγαριού".

Ύστερα από φημολογία μηνών, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που θα μας "βάλει" στη ζωή των Sussexes από την εποχή του φλερτ τους ακόμη, μέχρι και το σήμερα, το οποίο η ίδια η Meghan τονίζει πως ουδεμία σχέση έχει με reality!

Meghan Markle: Ολοκλήρωσε τα Podcast της με έναν στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου και το μήνυμα ήταν σαφές

To project που υπογράφει σκηνοθετικά η Liz Garbus υπόσχεται μια εκ των έσω ματιά σε όλη τη σχέση του ζεύγους συμπεριλαμβανομένης και μιας άνευ προηγουμένου πρόσβαση στα ταραχώδη χρόνια τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στο trailer, όπου, μεταξύ άλλων βλέπουμε πάμπολλες γλυκύτατες φωτογραφίες του ζεύγους -και μία της εκγυμονούσας Meghan- όμως καμία των παιδιών τους, ακούμε κάποια στιγμή την Garbus να κάνει την ερώτηση που θέλουμε να κάνουμε όλοι: "Γιατί θελήσατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;". Την απάντηση φαίνεται να δίνει ο Harry, τον οποίο ακούμε να λέει: "Ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες", ενώ συνεχίζει λέγοντας "Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατέψω την οικογένειά μου"

Μέσα στα 50 δευτερόλεπτα που κρατά το trailer παίρνουμε εικόνες χαράς, αγάπης αλλά και έντονου στρες και στεναχώριας καθώς βλέπουμε και δάκρυα και αγωνία με την Meghan να απαντά στο πλαίσιο συνέντευξης τα εξής: "Όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό, δεν είναι πιο λογικό να ακουστεί η ιστορία μας από εμάς;"

Ιδού το trailer για μια πρώτη γεύση και παραμένουμε εν αναμονή αντιδράσεων αλλά και ημερομηνίας πρεμιέρας, καθώς στο promotion διαβάζουμε μόνο ένα γενικό "Προσεχώς".

Από τα όσα βλέπουμε στο teaser η εμφάνιση του William και της Meghan είναι αυτή που κρατάμε καθώς γίνεται σαφές ότι θα υπάρξει αναφορά σε αυτούς και τη μεταξύ τους σχέση!

Πολυάσχολοι οι Sussexes τον τελευταίο χρόνο και ο κλοιός "σφίγγει" για τη βασιλική οικογένεια και τον ίδιο τον βασιλιά Κάρολο στο τέλος του 2022 και στις αρχές του 2023. Μπροστά στο διπλό "χτύπημα" των Sussexes (από τη μια το ντοκιμαντέρ στο Netflix, από την άλλη η βιογραφία του Harry που αναμένεται τον Ιανουάριο) το The Crown πρέπει να του φαίνεται... παιδική χαρά!

Τι τραβάνε κι αυτοί οι γαλαζοαίματοι!

Ζωή Κίττα