Σασμός: 200 επεισόδια σε 200 δευτερόλεπτα - Το βίντεο αναδρομή σε όλη την ιστορία από την αρχή της

07.11.2022
Σασμός: 200 επεισόδια σε 200 δευτερόλεπτα - Το βίντεο αναδρομή σε όλη την ιστορία από την αρχή της
Με το 29ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Σασμού που θα προβληθεί απόψε (7/11/2022) συμπληρώνονται 200 από την πρώτη μέρα προβολής της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς του Alpha.

Ξεχωριστή επέτειος σήμερα για τον Σασμό. Ενώ εμείς θα βλέπουμε το γλέντι για τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική οι άνθρωποι της παραγωγής συγκέντρωσαν μέσα σε 200 δευτερόλεπτα εικόνες όλης της ιστορίας από την αρχή. 200 δευτερόλεπτα αγωνίας, χαράς, λύπης, βεντέτας, πόνου, αγάπης απότωσης, ελπίδας και, φυσικά, έρωτα, με την Αργυρώ και τον Αστέρη, πάντα, στο κέντρο!

Δεν είναι λίγες οι φωνές που υποστηρίζουν ότι η σειρά δεν θα έπρεπε να έχει δεύτερο κύκλο και καλύτερα να ολοκληρωνόταν πέρσι, που ήταν και στο peak της. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως παρά τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια περί πλοκής και ενδιαφέροντος (που όντως έχει ατονήσει φέτος) ο Σασμός παρμένει πρώτος στης λίστες τηλεθέασης τις μέρες προβολής του και με την ευκαιρία της σημερινής επετείου, ιδού το εορταστικό βίντεο για τα 200 επεισόδια της σειράς, έτσι για να θυμηθούμε την ιστορία από την αρχή.