Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος προσφέρει τη συγνώμη του στην Ελισάβετ και ο κόσμος έχει "λυσσάξει" με τον ημίγυμνο Βίκο

24.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος προσφέρει τη συγνώμη του στην Ελισάβετ και ο κόσμος έχει "λυσσάξει" με τον ημίγυμνο Βίκο
Ο Γιάννης Κουκουράκης κυκλοφορεί χωρίς το πουκάμισό του όλο και πιο συχνά στα πλάνα της σειράς και οι φανς είναι διχασμένοι, ενώ φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τη Δροσούλα από τις Άγριες Μέλισσες.

Ακόμη ένα επεισόδιο της δημοφιλούς δραματικής σειράς του Mega προβλήθηκε χθες βράδυ (23/10/2022) και οι τουιτεράδες, όπως κάθε φορά, έστησαν "γλέντι" τρικούβερτο.

Μπορεί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Πέτρος-Ελισάβετ να κερδίζει τη μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον όμως στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Βίκος του είχαν την τιμητική τους. Ο γοητευτικός ηθοποιός, με τις ημίγυμνες σκηνές του έκανε τον κόσμο να αντιδράσει, όμως όχι μόνο με την καλή έννοια. Στην πλειοψηφία τους, οι φανς χειροκρότησαν αυτό που έβλεπαν -στα όρια λιποθυμίας μάλιστα- όμως δεν έλειψαν κι εκείνοι που αντιδρούν αρνητικά στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται ο ρόλος του αγαπημένου τους ηθοποιού καθώς τον βλέπουν να στηρίζεται πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην... εικόνα! Σημειώνουμε, δε, ότι γίνεται ειδική μνεία στο iconic ζευγάρι του με τη Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) ως Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες.

Έμπνευση στους τουιτεράδες έδωσε, όπως κάθε φορά το trailer για το επόμενο επεισόδιο στο οποίο, μεταξύ άλλων θα δούμε την Αλεξία να αντιλαμβάνεται ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και να θέλει να τη στηρίξει, τη στιγμή που στη Γερακιανή, ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη, ο οποίος σωριάστηκε στο χώμα μπροστά τα μάτια του. Μαζί με την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και η σκηνή αυτή όπου ο Πέτρος "τη λέει" στον Γεράσιμο, αποθεώθηκε στο Twitter.

Στο μοναστήρι επικρατεί αναστάτωση καθώς η Κασσιανή δεν συμφωνεί με την κουρά της Ελισάβετ και η Ηγουμένη τη βάζει στη θέση της ζητώντας μέχρι και την απομάκρυνσή της. Στο μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας για τον Σαράντο παραμένουν άκαρπες ενώ εκείνος, εντελώς τυχαία, μαθαίνει τι έχει κάνει ο Μπόγρης και αποφασίζει να πάει να τον βρει.

Στο μεταξύ, ο Θέμης φτάνει στη Γερακιανή για να βρει τον γιο του και πέφτει πάνω στην Πολυξένη σε μια συνάντηση που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και αυτή που θα έχει με τον γιο του. Ο Θέμης εντοπίζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται μαζί με την Ελισάβετ και τον ξαφνιάζει ακριβώς μετά τη στιγμή που συζητήθηκε όσο καμία άλλη στο Twitter, τη στιγμή που ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι για εκείνη έμεινε στο χωριό, ζητώντας της να δεχτεί τη συγνώμη του.