Σασμός: Πριν τον αρραβώνα με τη Μαρίνα ο Αντώνης μιλά στην γιαγιά Ειρήνη - Η σκηνή που θα συγκινήσει

03.06.2022
Σασμός: Πριν τον αρραβώνα με τη Μαρίνα ο Αντώνης μιλά στην γιαγιά Ειρήνη - Η σκηνή που θα συγκινήσει
Οι fans του αγαπημένου ζευγαριού θα έχουν μεγάλη χαρά σήμερα -όμως, δυστυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ύστερα από ένα κενό λόγω ποδοσφαίρου (χθες, 2/6/2022) -δεν προβλήθηκε επεισόδιο λόγω ματς- ο Σασμός επιστρέφει στις οθόνες και στο προσκήνιο έχουμε εκτός από τη φυγάδευση του Καραπάνου που θα επιχειρήσει η Στέλλα, τον αρραβώνα του Αντώνη με τη Μαρίνα.

Στα άλλα μέτωπα, ο Αστέρης φτάνει πολύ κοντά στο να φανερωθεί στον Σταύρο και την Αργυρώ, τη γλιτώνει, όμως, αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Βασιλική.

Η Καλλιόπη συναντά τον Άγγελο στον δρόμο και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και αμέσως μετά θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος.

Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει τον Μανόλη και την Κλαίρη ξανά κοντά και ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Πριν πάει σπίτι της, όμως, με τα γλυκά, αποφασίζει να επισκεφτεί τη γιαγιά Ειρήνη για να του δώσει την ευχή της. Αυτό είναι ένα σημείο που αναμένεται να συγκινήσει τον κόσμο του Σασμού απόψε -εμείς, σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία.

Η γιαγιά Ειρήνη βέβαια τη δίνει την ευχή και στο σπίτι της Αργυρώς ετοιμάζονται όλοι για να δεχτούν τον γαμπρό! Λίγο πριν αυτή τη στιγμή, εκείνη μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή, όμως ζητά να κρατηθεί μυστική η αλήθεια προς το παρόν. Δεν θέλει να χαλάσει τη στιγμή της μητέρας της. Θα το κάνει όμως αργότερα, καθώς σύμφωνα με τα spoilers, μόλις μάθει την αλήθεια, η Μαρίνα θα βάλει τον γάμο στον... πάγο! Έρμε Αντώνη τι σε περιμένει!

Προς το παρόν, όμως, το αγαπημένο μας ζευγάρι έχει χαρές. Ιδού το trailer και εφιστούμε την προσοχή στο "Μαρίνα" που ψελλίζει ο αστυνόμος όταν η γυναίκα της ζωής του του ανοίγει την πόρτα!