Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται και ο Καραπάνος δραπετεύει - Επόμενο βήμα, η δολοφονία του Γεράσιμου

30.05.2022
Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται και ο Καραπάνος δραπετεύει - Επόμενο βήμα, η δολοφονία του Γεράσιμου
Η ένταση μεταξύ των ηρώων εντείνεται σε επικίνδυνο βαθμό καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της φετινής σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τη συνάντηση που όλοι φανς του ζεύγους ΑΑ (Αργυρώ - Αστέρης) περιμένουν με ανυπομονυσία.

Οι δυο -πρώην (!)- ερωτευμένοι πέφτουν -κυριολεκτικά- ο ένας πάνω στον άλλο και για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους και τον θάνατο του Πετρή μιλούν πολιτισμένα, αν και αμήχανα, πάντα, όμως με τη "λάβα" να σιγοκαίει κάπου σε δεύτερο πλάνο.

Η Μαρίνα παρακολουθεί και αναρωτιόμαστε πώς θα αντιδράσει μετά από αυτή την εξέλιξη, την ώρα ειδικά που η σχέση της με τον Σταύριο περνά κρίση, ενώ το πρόβλημα υγείας της εντείνεται.

Σε άλλο μέτωπο, ο Γεράσιμος ανακοινώνει στον Αντώνη πως αποφάσισε να επισκεφθεί τον Καραπάνο και να του αποκαλύψει πως είναι γιος του. Μεγάλη απόφαση, που, όμως -εμείς ήδη ξέρουμε- δεν θα ολοκληρωθεί.

Και ο λόγος για τον οποίο δεν θα ολοκληρωθεί είναι γιατί ο Καραπάνος έχει άλλα σχέδια, καθώς οργανώνει την απόδρασή του.

Η απόδραση θα πραγματοποιηθεί και θα σημάνει συναγερμός! Ο Γεράσιμος ψάχνει μανιωδώς κάποιο στοιχείο που θα τον οδηγήσει στη σύλληψή του, ενώ ο Αντώνης παίρνει προσωπικά την υπόθεση, ενώ τα spoilers θέλουν τον Καραπάνο να οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου, αγνοώντας, φυσικά, ότι πρόκειται για τον γιο του. Πριν φτάσει εκεί, όμως θα χάσει και εκείνος τη ζωή του.

Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική.

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει στοιχεία για το επεισοδιακό τέλος του πρώτου κύκλου