Σασμός: Οι Βρουλάκαινες επέστρεψαν στην Κρήτη - Το Twitter γλέντησε με το ύφος του Πετρή και αποθέωσε Μαρίνα και Αντώνη

19.05.2022
Σασμός: Οι Βρουλάκαινες επέστρεψαν στην Κρήτη - Το Twitter γλέντησε με το ύφος του Πετρή και αποθέωσε Μαρίνα και Αντώνη
Μεγάλες συγκινήσεις αλλά και τρολαρίσματα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού με πρωταγωνιστές μέχρι και τον... Τσάκι, την κούκλα τη Σατανά!

Ύστερα από δύο χρόνια που πέρασαν στα Γιάννενα, η Αργυρώ και η Μαρίνα επέστρεψαν στην Κρήτη μαζί με τον Σταύρο και τον μικρό Πέτρο. Η Μαρίνα θα μείνει στο χωριό με τη γιαγιά (ή με τον Αντώνη ωσονούπω, όπως εύχονται οι αμέτρητοι φανς του αγαπημένου ζεύγους) και η Αργυρώ με τα αγόρια της στο Ρέθυμνο όπου ο Σταύρος έχει ήδη κάνει τις επαφές του για τη δουλειά.

Η επιστροφή αυτή έφερε αναστάτωση στο χωριό και πρώτα απ' όλα στο σπίτι των Σταματάκηδων όπου τα νέα τα έφερε η ίδια η Καλλιόπη όπως τα έμαθε από το καφενείο. Ο Αστέρης έπαθε ένα μικρό σοκ στο άκουσμά τους και, όπως θα δούμε από το επόμενο επεισόδιο θα αρχίσει να παρακολουθεί την Αργυρώ, ψάχοντας, προφανώς μια ευκαιρία να της μιλήσει.

Πάντως, από τα όσα είδαμε χθες, εντύπωση μας έκανε η πρώτη αναφορά της Αργυρώς στον θάνατο του αδελφού της ως "ατύχημα" και το "δεν είναι κακός άνθρωπος" που είπε στον Σταύρο για τον Αστέρη. Εντύπωση έκανε το συγκεκριμένο και στους τουιτεράδες που "αφιέρωσαν" σχετικά.

Ο κόσμος του Twitter, όμως, δεν χαρίστηκε σε ακόμη ένα σημείο και αυτό αφορούσε στην -πραγματικά- ατυχή επιλογή μιας κούκλας αντί για το πραγματικό μωρό στη σκηνή του αεροδρομίου. Το τι γράφτηκε σχετικά δεν περιγράφεται. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τρολαρίσματα:

Και το πραγματικό μωρό, όμως, έδωσε τροφή για σχόλια καθώς το ύφος με το οποίο κάποια στιγμή κοίταξε τον Σταύρο ήταν "βούτυρο στο ψωμί" των τουιτεράδων.

Την τιμητική τους, όμως είχαν η Μαρίνα και ο Αντώνης οι οποίοι βρέθηκαν ξανά και το σμίξιμό τους ξεχείλισε με αγάπη την οθόνη. Ιδού μερικά από τα όσα ειπώθηκαν για το αγαπημένο ζευγάρι στο Twitter και... καλά στέφανα!