Eurovision: Η Κύπρος δεν τα κατάφερε - Αυτές είναι οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον Β' ημιτελικό

13.05.2022
Eurovision: Η Κύπρος δεν τα κατάφερε - Αυτές είναι οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον Β' ημιτελικό
Μόλις πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 14/5/2022 και είδαμε τις 10 χώρες που συμπληρώνουν τη λίστα με τις 19 (συν τις Big Five, φυσικά) που έχει να ανταγωνιστεί η Ελλάδα η οποία προκρίθηκε στον προχθεσινό πρώτο ημιτελικό.

Σε αυτό τον δεύτερο ημιτελικό είχαμε τη συμμετοχή της Κύπρου με την Ανδρομάχη Δημοπούλου και το "Ελα" της, η οποία, όμως, δεν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ως άλλη Αφροδίτη, η Ανδρομάχη χόρεψε και τραγούδησε μπροστά σε ένα λευκό κοχύλι σημειώνοντας μια πολύ καλή παρουσία, η οποία, όμως, δεν ήταν αρκετή.

Ιδού η συμμετοχή της Κύπρου:

Τελικά, οι χώρες που προκρίθηκαν στον Β' Ημιτελικό είναι οι: Σερβία, Πολωνία, Τσεχία, Σουηδία, Εσθονία, Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία, Φινλανδία, Βέλγιο και Αυστραλία

Ιδού και τα τραγούδια των συμμετοχών που προκρίθηκαν με τη Σερβία ως πρώτο φαβορί, στα γραφεία στοιχημάτων.

Βέλγιο

Τσεχία

Αζερμπαϊτζάν

Πολωνία

Φινλανδία

Εσθονία

Αυστραλία

Σουηδία

Ρουμανία

Σερβία

Αυτές οι 10 χώρες, λοιπόν, μαζί με τις 10 που προκρίθηκαν από τον Α' Τελικό (Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Ολλανδία, Μολδαβία, Νορβηγία και Ελβετία) και μαζί με τις Big Five (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία), τις χώρες που, στην ουσία, καθιέρωσαν στον μουσικό διαγωνισμό και συμμετέχουν απευθείας στον τελικό κάθε χρόνο, τιμής ένεκεν, θα ανέβουν ξανά στη σκηνή για την τελική κρίση επιτροπών και κοινού το ερχόμενο Σάββατο.

Μένει να δούμε -το πρωί πια- την τελική κατάταξη με την οποία θα διαγωνιστεί η κάθε χώρα, μαζί και η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη