The Crown: Το casting για την ηθοποιό που θα ερμηνεύσει την Kate Middleton ξεκινά αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί

07.04.2022
The Crown: Το casting για την ηθοποιό που θα ερμηνεύσει την Kate Middleton ξεκινά αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί
Οι παραγωγοί της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix ψάχνουν για "μία εντυπωσιακή ηθοποιό να ενσαρκώσει τη νυν δούκισσα του Sussex στην εφηβεία της" για την έκτη σεζόν της.

Ενώ τα γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν του "The Crown" συνεχίζονται πυρετωδώς και η Imelda Staunton που θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισσάβετ ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα αναμένεται τον Νοέμβριο του 2022, η εφημερίδα The Sun αποκαλύπτει ότι μετά το casting για νεαρούς ηθοποιούς που καλούνται να ερμηνεύσουν τους πρίγκιπες William και Harry κατά τις ηλικίες 16 με 21, έρχεται ανάλογο casting για την Kate Middleton.

Πηγές του καναλιού μεταφέρουν ότι από τη παραγωγή ενδιαφέρονται να βρουν μια ηθοποιό που να μπορέσει να ενσαρκώσει τη δούκισσα του Cambridge τον καιρό που άνθισε το ρομάντζο της με τον πρίγκιπα William, τότε που ήταν και οι δύο σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

"Το να έχουν τη δούκισσα του Cambridge στο The Crown είναι σίγουρη νίκη για τη σειρά, καθώς θα τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερου κόσμου", αναφέρουν οι πηγές τονίζοντας, όμως, ότι "καθώς εκείνη δεν παίζει κομβικό ρόλο στην ιστορία που θέλουν να αφηγηθούν θα προχωρήσουν σε casting μόνο αν βρουν την απολύτως σωστή υποψήφια".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πέμπτη σεζόν του The Crown θα δούμε και τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Γιάννη Λάτση.