Αγγελική Νικολούλη: Συνέντευξη έκπληξη με τον Μάνο Δασκαλάκη - Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού

07.04.2022
Αγγελική Νικολούλη: Συνέντευξη έκπληξη με τον Μάνο Δασκαλάκη - Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού
Η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή (8/4/2022) εκπομπή της "δαιμόνιας", όπως την αποκαλούν, μεταξύ άλλων, ρεπόρτερ, έχει ξεκινήσει και, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε και τη συζήτηση που είχε με τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν τη στιγμή που η σύζυγός του και μητέρα τους κατηγορείται ήδη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους, ενώ οι υποθέσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων -που είχαν προηγηθεί- άνοιξαν και πάλι.

Η Αγγελική Νικολούλη θα κάνει και πάλι το "θαύμα" της. Ακόμη και αυτοί που "πολεμούν" την ίδια και τις τεχνικές της παραδέχονται ότι πάντα προχωρά τις έρευνες στο επόμενο επίπεδο.

Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" βρίσκεται η τραγωδία που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια (και, δυστυχώς χωρίς να έχει γίνει αντιληπτή παρά αφού χάθηκε και το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας) στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Έχει ήδη προφυλακιστεί ύστερα από την απολογία της στην ανακρίτρια και ενώ μέχρι πρότινος ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, με τον οποίο έχουν θρηνήσει ακόμη δύο παιδιά τη στήριζε τυφλά, χθες, στάθηκε επίσημα και κατηγορηματικά "απέναντί" της.

Στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Παρασκευής 8/4/2022, η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται να ρίξει κι άλλο φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ τα δύο τρέιλερ που κυκλοφόρησαν κόβουν την ανάσα.

Μία φωτογραφία που μοιράστηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram, βέβαια, προκάλεσε μέγα σάλο καθώς ξεσήκωσε σειρά φημολογίας σχετικά με τον κρυφό καλεσμένο της εκπομπής. Τα στοιχήματα "έπαιζαν μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδελφής της κατηγορούμενης, η οποία, σημειωτέον, μαζί με τη μητέρα τους στηρίζουν ακόμη και με πάθος την αθωότητα της Ρούλας.

Ο Πέτρος Κουσουλός, δημοσιογράφος που συνεργάζεται τηλεοπτικά με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ο άνθρωπος που επέλεξε ο Μάνος Δασκαλάκης για να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την προφυλάκιση της Ρούλας, αποκαλύπτει ότι ο μυστικός καλεσμένος του Τούνελ αύριο είναι εκείνος, ο Μάνος!

Μένει να φανεί αν όντως είναι έτσι τα πράγματα!

Στο μεταξύ, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στον Κορυδαλλό, όπου σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο κελλί, πιο προστατευμένο καθώς έχει εκδηλώσει φόβους για την ασφάλειά της -εξ ου και δεν προαυλίζεται παρόλο που της δίνεται η δυνατότητα να το κάνει μόνη της- ενώ ο δικηγόρος της λέγεται ότι θα κάνει αίτηση αποφυλάκισής της της με τους όποιους περιοριστικούς όρους. Η Ρούλα φέρεται απογοητευμένη από το ότι ο Μάνος της γύρισε την πλάτη παρότι είχε υποσχεθεί ότι θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος ενώ αναμένεται να την ακούσουμε και στο Φως στο Τούνελ να μιλά για τον σύζυγό της εκφράζοντας αμφιβολίες. "Τον βγάζουν Άγιο τον Μάνο, αλλά δεν είναι", ακούγεται σε κάποιο σημείο να λέει.