"Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα": Το Κουδουνάρι έχει τη δική του "Ρίζω" και την ξέρεις κι αυτή καλά

18.03.2022
"Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα": Το Κουδουνάρι έχει τη δική του "Ρίζω" και την ξέρεις κι αυτή καλά
Δεν έχουν μόνο οι "Άγριες Μέλισσες", το Διαφάνι και ο ANT1 "Ρίζω"

Η κωμική σειρά που υπογράφουν σεναριακά ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέπας έχει κάνει απίστευτη επιτυχία ενώ οι δείκτες τηλεθέασης εκτοξεύονται σε απίστευτα ρεκόρ κάθε Παρασκευή.

Σήμερα, (18/3/2022) αναμένεται μια νέα ένταξη στο καστ που αναμένεται με ανυπομονησία. Η Μαρία Καβογιάννη έρχεται στο Κουδουνάρι και "διαβάζει" το φλυτζάνι μπλέκοντας του πρωταγιστές σε διάφορες περιπέτειες.

Ιδού μια μικρή γεύση του τι περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

%PHOT3%

Όσον αφορά στα ερωτικά του Κουδουναρίου, όλος ο κόσμος απευθύνεται στη μία και μοναδική Ρίζω. Την καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα. Η Ρίζω αναμένεται να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες. Η Πένη και ο Λυκούργος, προκειμένου να μη μαθευτεί, ότι ο Μπουκουράν είναι Αλβανός είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα. Έτσι αποφασίζουν μαζί με την φίλη της Πένης, την Κλαίρη, να στήσουν ενέδρα και να απαγάγουν τον Θύμιο προκειμένου να τον τρομοκρατήσουν ώστε να μη μιλήσει σε κανέναν και ποτέ για την αληθινή καταγωγή του λόρδου Μπουκουράν. Έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες. Ό,τι είναι να πάει στραβά όμως θα πάει!