Σασμός: Ο Πέτρος σκοτώθηκε και όλοι τα έβαλαν με τη Σεμίνα - Η Αργυρώ κατηγορεί τον εαυτό της και ο Μαθιός ετοιμάζεται να παραδοθεί

25.01.2022
Σασμός: Ο Πέτρος σκοτώθηκε και όλοι τα έβαλαν με τη Σεμίνα - Η Αργυρώ κατηγορεί τον εαυτό της και ο Μαθιός ετοιμάζεται να παραδοθεί
Χωρίς αμφιβολία, το πιο δυνατό επεισόδιο από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στην πλειροψηφία του καθώς, όπως ήταν προγραμματισμένο, προβλήθηκε -μεταξύ άλλων- η δολοφονία του Πετρή, τελικά.

Η σκηνή είχε τεράστια ένταση και η Σεμίνα παρακολουθούσε τα πάντα ανήμπορη να πιστέψει τι ακριβώς έβλεπε. Αυτό ήταν και το κομμάτι που εξόργισε ως ένα σημείο τους τουτιεράδες που αντέδρασαν με ανάλογα χτυπήματα:

Στο τέλος, βέβαια επικράτησε η λογική πως η κοπέλα δεν βγήκε μπροστά γιατί υπήρχαν όπλα, ένταση, οργή και, φυσικά, φοβήθηκε και για τη δική της της ζωή. Είδε όμως τι ακριβώς συνέβη. Είδε τον Πέτρο της να απειλεί τον Αστέρη, να τραβά όπλο, να πυροβολεί συνέχεια στον αέρα και σ' εκείνον, στο αυτοκίνητο, είδε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε τη στιγμή της εμπλοκής! Το ζήτημα είναι αν και πότε θα τα πει όλα αυτά η Σεμίνα και σε ποιον! Αυτό, όμως θα το δούμε αργότερα.

Τώρα, σειρά έχει ο θρήνος, που θα κορυφωθεί στο σημερινό επεισόδιο. Ιδού τι να περιμένουμε σήμερα, λοιπόν με δύο sneak previews και το trailer.

Η Αργυρώ μιλάει με τη μητέρα της και θεωρεί ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του Πέτρου

Η Μαρίνα πηγαίνει στο κοτέτσι που άφησε μισοτελειωμένο ο Πέτρος και εκεί τη βρίσκει ο Άγγελος που έχει πάει να τη συλλυπηθεί και της λέει ότι θα είναι κοντά της για ό,τι τον χρειαστεί, αφού τον Πέτρο τον είχε σαν αδελφό του.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η Καλλιόπη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον Αστέρη, ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Θα προλάβει ο Αντώνης να σβήσει τη φωτιά πριν ανάψει και τους κάψει όλους; Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους...