Ράδιο Αρβύλα: Το νέο τρέιλερ για την επιστροφή - Ο Αντώνης Κανάκης παίρνει παρουσίες [video]

04.01.2022
Ράδιο Αρβύλα: Το νέο τρέιλερ για την επιστροφή - Ο Αντώνης Κανάκης παίρνει παρουσίες [video]
Έτοιμοι για τη νέα μ.Π. (μετά Παναγιωτόπουλο) εποχή τους οι συντελεστές της εκομπής.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επεισόδιο του 2022 -που θα είναι και το πρώτο μετά το σκάνδαλο και την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου- έχει ήδη ξεκινήσει. Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ οι Αρβύλες ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έχουμε ένα ακόμη trailer στον αέρα.

Ο Αντώνης Κανάκης σε ρόλο απουσιολόγου παίρνει απουσίες και ταυτόχρονα παρουσιάζει τους συνεργάτες του -που τους ξέρουμε όλους, βέβαια... Έχουμε λοιπόν το "παρών" από τον Κωστάκο, τον Πασοκτζή, τον Χρήστο Κιούση -τον οποίο ο Κανάκης ψάχνει εκ δεξιών του, όμως βρίσκει εξ αριστερών του στην καρέκλα που καθόταν μέχρι πρότινος ο Παναγιωτόπουλος- και, φυσικά, τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος δηλώνει χαρακτηριστικα "Εγώ εδώ ήμουν πάντα".

Ιδού:

Ράδιο Αρβύλα: Πρώην εργαζόμενη καταγγέλει ότι «Ήξεραν ότι είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής αλλά έλεγαν "Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης"»

Το χρονικό της ιστορίας

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από δημοσίευση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη στο Instagram που αναπαράχθηκαν στο Twitter και από εκεί και πέρα "πήραν φωτιά". Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Όταν το αντιλήφθηκε, η κοπέλα του ζήτησε πολλές φορές να κατεβάσει το υλικό. Εκείνος δεν το έκανε και εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ' αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της, ενώ στη συνέχεια προέκυψαν κι άλλες καταγγελίες/μηνύσεις από άλλες γυναίκες

Η σύλληψη και η απολογία

Στο μεταξύ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε υπό κράτηση καθώς ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφόρου και ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε, εκείνος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Μίλησε στον ανακριτή, του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τη Δευτέρα καθώς στην απολογία του, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε ξανά τα βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος τα είχε αποσύρει.

Ακολούθησε κι άλλη μήνυση, επανήλθε υπό κράτηση και αφέθηκε ξανά υπό όρους.

Στην απολογία του μεταξύ αλλων δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του το 2019 ετνώ τόνισε ότι δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από τα όσα του προσάπτουν. «Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα», είπε ο Παναγιωτόπουλος ενώ εξήγησε ότι τον διέγειραν σεξουαλικά τα σχόλια που λάμβανε κάτω από την ανάρτηση και γι' αυτό το έκανε.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 13:04