Master Chef 5: «Ήτανε μια φορά... Ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ένας "κοντός"...»

17.12.2020
Master Chef 5: «Ήτανε μια φορά... Ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ένας "κοντός"...»
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος "έγραψε" ακόμη μία φορά.

Η πρεμιέρα της φετινής σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του Star έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τις σχετικές αναρτήσεις από τους πρωταγωνιστές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Είδαμε το τρέιλερ, αλλά και το τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος επανήλθε, μόλις, με ένα δεύτερο "χτύπημα".

"Ήτανε μια φορά... Ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ένας "κοντός"... Καλή 5η σεζόν. @masterchefgr @scontizas @ioannidispanos @tripylas", γράφει στη λεζάντα της νέας του ανάρτησης ο γνωστός σεφ και μοιράζεται δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ, στο οποίο οι τρεις κριτές πέφτουν θύματα απαγωγής από τέσσερις μασκοφορεμένους άνδρες που, όπω προκύπτει, είναι οι νικητές των τεσσάρων προηγούμενων σεζόν: Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως αναμένεται ακόμη η επίσημη ανακοίνωση για την επίσημη πρεμιέρα. Στο μεταξύ, ας σημειώσουμε ότι παρόλο που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, στα προσωπικά του... σιωπά χαρακτηριστικά. Ενώ οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι με τη γοητευτική Χρύσα Μιχαλοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες", σχετική ανάρτηση δεν έχουμε δει ακόμη. Εν αναμονή και του "instagram official" λοιπόν!