GNTM 3 Final - Παρασκευή Κερασιώτη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

10.12.2020
GNTM 3 Final - Παρασκευή Κερασιώτη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
Η πρώτη της αποχώρηση χαροποίησε πολλούς αλλά τελικά η Παρασκευή Κερασιώτη αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Η 19χρονη που ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις και τα στοιχήματα, κατάφερε να φτάσει στην τελική 5άδα του GNTM 3 και να αφήσει εκτός όλες τις άλλες κοπέλες του διαγωνισμού.

Κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για τη Ρομά καταγωγή της, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Στο σπίτι του GNTM έχει τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς, που της λείπει περισσότερο από όλους, για να τη βλέπει κάθε πρωί και να παίρνει δύναμη.

Οι επιστροφές των 4 παικτών πριν από 1 μήνα έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό του star με τους περισσότερους να είναι δυσαρεστημένοι. Ο υπευθύνος του πρακτορείου μοντέλων «Elite», εξέφρασε την επιθυμία του να φωτογραφίσει την Παρασκευή και της έδωσε το 1 από τα 4 εισιτήρια της επιστροφής.

Χαρακτηριστικό είναι πως η επιστροφή της κοπέλας δυσαρέστησε περισσότερο από όλους τον Αιμιλιάνο ο οποίος είχε πει: «Η Παρασκευή λέω εντάξει ας μπει στο σπίτι, εμένα δεν με νοιάζει. Μου είναι αδιάφορη. Δεν δημιουργεί προβλήματα στο σπίτι οπότε εντάξει το καταπίνω αυτό. Η Παρασκευή είναι από τις παίκτριες που ήθελα να διώξω καιρό. Οι ώρες της είναι μετρημένες εδώ μέσα, τι ήρθε τι θα φύγει σε λίγο. Δεν με ενδιαφέρει καν».

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Αν επιβεβαιωθούν τα spoiler την ερχόμενη Δευτέρα, η Παρασκευή βγάζει εκτός Αιμιλιάνο και Έντουαρτ και μαζί με τον Ηρακλή και τον Ανδρέα θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 15ης Δεκεμβρίου. Η παίκτρια που δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες της, έκανε τελικά τη διαφορά και κατάφερε αυτό που ήθελε εξ αρχής, να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3;