GNTM 3: Αφού κοιμήθηκε μαζί με τον Έντουαρντ, η Ρασέλ αποχώρησε τελικά - Κάποιοι χάρηκαν υπερβολικά πολύ [video]

10.11.2020
GNTM 3: Αφού κοιμήθηκε μαζί με τον Έντουαρντ, η Ρασέλ αποχώρησε τελικά - Κάποιοι χάρηκαν υπερβολικά πολύ [video]
Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η Ρασέλ δεν τα κατάφερε πέρα από τη δεκάδα. Πολλά και διάφορα, συνέβησαν, ωστόσο πριν από τη στιγμή της ανακοίνωσης. Το χθεσινό επεισόδιο είχε πολύ... "ζουμί".

Κάνοντας το πρώτο ταξίδι "εκτός" η ομάδα του GNTM ταξίδεψε στην Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας όπου θα πραγματοποιούσαν μια ξεχωριστή δοκιμασία.

Από τη διαδρομή κιόλας φάνηκε η έντονη αίσθηση "ζευγαρώματος" που πλανάται τις τελευταίες εβδομάδες στο σόου με τον Σήφη να κάθεται πλάι στη Μαρινέλα, τον Εμιλιάνο μαζί με τη Μαριαγάπη, τον Αντρέα πλάι στη Λία και τον Έντουαρντ μαζί με τη Ρασέλ. Το τελευταίο "ντουέτο/ζευγάρι" μάλιστα υπήρξε και πολύ πιο διαχυτικό σε όλη τη διαδρομή, αλλά και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Στην Γκούρα τα παιδιά περίμεναν η Ζενεβιέβ, ο Γιώργος και ο Άγγελος Μπράτης, οι οποίοι επέβλεψαν και τη δοκιμασία που αν και φάνηκε πολύ εύκολη, τους δυσκόλεψε πάρα πολύ όλους. Οι παίκτες φόρεσαν παραδοσιακές στολές (αν και λίγο "πειραγμένες" όλες δια χειρός Μπράτη) και κλήθηκαν να ενταχθούν στη ζωή του χωριού, να συνυπάρξουν με τους ντόπιους και να ποζάρουν για μια όμορφη κάρτ ποστάλ προωθώντας την Ελλάδα.

Όλοι προσπάθησαν ανάλογα με τις δυνατότητές τους όμως, σίγουρα, την παράσταση έκλεψε η κυρία Μαριγώ με τον κόπανο! Ιδού και το βίντεο για του λόγου το αληθές.

Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε τελικά με πολλά γέλια και εντάσεις ενώ από όλη τη διαδικασία ξεχωρίζουμε την αντιπαράθεση που είχε ο Ανδρέας με τους κριτές και ιδιαίτερα με τον Άγγελο Μπράτη. Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ. Ιδού και το βίντεο:

Η ομάδα επέστρεψε στο σπίτι και πριν από το πλατώ της επόμενης ημέρας είχαμε και μία "βόμβα" αφού είδαμε τον Έντουαρντ να ξυπνά στο κρεβάτι της Ρασέλ... Φίλοι και μη είπαν τη γνώμη τους ενώ η Ρασέλ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. "Είναι αυτό που νομίζετε", έριξε την πρώτη βόμβα... Και μετά εξήγησε ότι μιλούσαν με τις ώρες και τους πήρε ο ύπνος εκεί... Για δες..

Η ώρα του πλατώ όμως έφτασε και την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε ο Σήφης, ο οποίος είναι πανευτυχής που θα μοιράσει "όπως πρέπει" τα ντεσαβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία.. Ιδού τι είπε ο ίδιος σχετικά:

Στον αντίποδα, για τη χειρότερη φωτογραφία της μέρας "ανταγωνίστηκαν" ο Δημοσθένης και η Ρασέλ, οι οποίοι, για την ιστορία είχαν δεχτεί τα ντεσαβαντάζ της Μαριαγάπης την περασμένη φορά και πόζαραν χωρίς καμία βοήθεια. Τελικά, η Ρασέλ ήταν εκείνη που είχε την πόρτα της εξόδου με αυτή τη φωτογραφία.

Βέβαια, αυτό που συνέβη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Με "πρώτο και καλύτερο" τον Παναγιώτη και στη συνέχεια τη Μαριαγάπη και τη Μαρινέλα να "ξεσπαθώνουν" και να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Φυσικά και δεν έκαναν καλή εντύπωση όλα αυτά ενώ ο Αιμιλιάνο, που ανήκει σε αυτή την παρέα προσπαθούσε "μάταια" να τους "συμμαζέψει". Ιδού και το απίθανο βίντεο ντοκουμέντο.

Σε κάθε περίτπωση, η Ρασέλ αποχώρησε χθες το βράδυ και ιδού τι είπε η ίδια στο φακό.